Saturday, October 24, 2009

BLOG NI AKU PUNYE!

Arghh sekarang ni aku nak post entri lagi sekali! hohoho! busan busan! roomate haku dah pergi balik sungai bul0h. tak b0leh balik selagi tak bawak bersama makanan! s0, terbangak la s0rang-s0rang kat sini! mao layan cerita seram, sume cite seram macam hampeh sekrang nih! Langsung takde unsur thrill! Apehal la tak di wujudkan babak hantu berus gigi ke, hantu katil bergegar keh! Ni asyik hantu-hantu yang same je! Haku b0san ya amat eh!

Hengat ma0 balik ip0h, tapi bile checkadout dompet, sile lempang pipi sendiri jela.
Mao keje cari duit, kerja-kerja yang ade kat dunia ni tak de pulak yang hanya duduk-duduk mengg0yangkan ibu jari kaki, tapi aliran duit masuk, macam air mata deras time p0t0ng bawang merah! Bile k0nfem dah tak ade keje tuh. Sile la gigit je selipar sendiri, tak p0n pandang je gambar makan taik budoh tuh, konfem tak lapar!

Sekarang ni musim nak lepas dendam berahi same internet! Taknak durhaka dah pade abang tersayang NET pas ni. konfem tiap-tiap 24 jam akan ku lampiaskan nafsu serakah pada abang NET. Janji setia ku serahkan. Jiwa dan raga ku hanya untuk mu mulai saat ini! Wahai penduduk bumi, jangan kau b0san membaca segala entri caci maki ku selepas nih! Haku tak pedulik kal0 kau saman haku sebab merampas 97% kepada penggunaan internet dalam Malaysia ni.
Sile lah. Gune lah lawyer Karpal Singh sekalipon. INTERNET,INTRANET,INSRANET ape jadah net walaup0n netball sume aku kaut pasni!

Gelaran insomnia dah lame melekat! Biar kali ni orang gelar ko blogger-tak-ingat-dunia-dah-nak-mampus-agaknya sekalipon. BLOG selamanyaaaaaaaaaaaaaa!



abaikan muke bajet chumel diatas!


22 comments:

Da' daffodil D said...

sombong seyh. camni ke kawan? merajuk ah!

BuLaN iTu aKu said...

hehehe.. cite antu loker ke

kEy said...

sombong?
sape? haku? s0ri, sombong tu mmg sifat peribadi haku.
hehehe~


*D, s0ry ek~ mne de s0mb0ng maa~

kEy said...

moon~

antu l0ker?
haaa...masyuk gak tuh!
bg sume 0rg ade l0cker takut nak kak l0cker~
agaga~

Ries Lee said...

key,
lepas ni on9 la selalu...
tak mo jd contributor utk blogohol ker?
kalo nak jd pi inform Mahaguru Qasem...


alololo...
makin comel, tertarik ko mmg dabomm plak key ni sejak dah pandai pakai masker ni...
kih..kih..kih...

kEy said...

azrie~

hehe~
mmg nak 0n9 selalu ler p0n ni haa..
hehe...
blogohol? hehe!
kang jg blogolak plak. bergolak2 suasane blog tu kang. =P

hahahaha!
eh, ni pic sebelum blaja pakai masker ek...
aiyoooo~

Ries Lee said...

alaaaa...
join la key...
khidmat key yg mereng amat diperlukan...

yer ker...
mane pic pakai masker tu...
upload ler...
mesti kiut berganda2 kan...
huhuhu...

kEy said...

azrie~

hohoho!
join? perlu ke nih?
haiii malu malu kucen dah ni. agaga!
uhukZ, apakah bl0g itu bl0g yang dikhaskan untuk individu2 yang meren 0ren?

pic masker?
ade, xpayah upl0ad la..
kang ade plak yang ajak kawen. hahaha!

Ries Lee said...

alaaaa...
mask jer la...
blog tu khas utk org yg percaya akan perjuangan suci dan murni mahaguru yang amat sukakan kanak2...

upload jer la...
x der nyer org nak ajk kawen...
plg kuat pun suruh jd spare part..
hahaha...

kEy said...

haha!
sejak bile azrie dah jadi beng0ng seakan2 urat merih terputus 6 ni?
agaga~
masuk mane pule pintu nye?
hohoho!
0rang bagi la ujian menguji minda. uji kemerengan sese0rg tu bru buleh jadi contributer....

Ries Lee said...

bengong sebab lawan dgn key yg mereng la ni...
hahahaha...

x perlukan ujian key...
key pujuk jer mahaguru...
kata key ader adik umur 13 tahun...
gerenti x yah amik ujian da...

ZARA 札拉 said...

pergh!!

comel2~


awak nak jadi suri saya tak Key?

hik hik~

aku pon giloks~

Na Shari said...

Hahaha...

Ayat entri kali ni tak boeh blah. Penuh dengan nafsu serakah. Akak yang baca pun jadi bernafsu... :)

eyena said...

Uihhh bukan main ganazzzz lagi entry kali ni..

tetiba part gambar, alalala comey laa plak, cam tak caya ganas bernafsu.. hehehe

chipsmore said...

comel je...hikk~ ;)

LuVidA^^ said...

berani nye tgk cte antu...kalau sis jgn harap..hehhee...
kalau kt uma bole la layan...

emm..same r wit da cket....x ley nak balik kg =(

kEy said...

azrie~

haah....senang dipujuk kah mahaguru tuh?cmtu, key jela ng0rat die trus. xde gune adik dah...hehe~

kEy said...

zara~

tanpa ragu2 lagi zara, aku trus setuju jd suri ko!

kEy said...

sis na~

haha!
xpe sis itu menunjukan sis n0rmal.

kEy said...

eyena~


hahaha!
jgn tertipu dgn muke tersebut.
muke mudah memperdayakan insan lain.



chipsmore~

hikssss~malu nih, malu2~
*blush


sis ida~

hehe, sis emang penak0t.tau dr dulu agy...
hhehe~

Fatt Chin Choy said...

muka ko lebam
pipi ko tembam

keke

kEy said...

fatt chin~

ekekeke~
ni ade kne gerudi lubang idung ni.