Friday, October 23, 2009

BAJET 2010. SIAPA paling beruntung??

Setelah 3 hari melepak dekat seksyen 7 shah alam, umah mmber key,
akhirnye key dah pulang kembali ke h0stel yang kunun nye terchenta ni.

"MELATI MEMBARA SRIKANDI BERWIBAWA"
-sl0gan k0lej melati-
mmg tepat p0n la, mmg tgh hangat membara la nih! cuaca panas!

okey. key tak terniat teringin p0n tak nak mempr0m0te melati ni.

Sambil dengar stesen muzik SINAR.FM *yang kal0 sebut 23, bleh kuar guruh nih! ekeke! sumpah lawak* key teringat balik member baik key kat K0lej Matrikulasi Perak Batch 2006/07.
Sekarang insan yang jadi kawan baik key tu, dah tenang-tenang*tenang ker tensi0n? kuikui* berada dekat Universiti Malaya tuh. Nama diberi Siti Noraniza Binti Sani.
Die ni la yang ajar key dengar muzik-muzik sentimental value ni.
Dulu key mmg xlayan lagu mcm ni. Tak kena dengan jiwa kunun. Tapi sekali layan lirik die betul-betul, mmg mendalam btui la. Banyak persamaan nye dgn kisah Chenta hati yang pernah key lalui. So, dari situ la layan muzik keretr0an ni.

Melalui zaman-zaman sekarang ni dalam keadaan kebujangan kekadang tu bosan gak an.
Yela, bace blog ni, cerita pasal jumpe balak, sayang balak, windu segala bagai balak la. gaduh dgn balak, jumpe kayu balak, balak-balakan. Yang kite ni bukan takat balak, p0kok kayu p0n susah nak jumpe sekarang ni. Sume pakat kena tebang dah la ni. haa, kluaq dah loghat kedah cheq! Tapi, SINGLE IS LEGAL okey..

Sekali pulak Sekang ni UITM tgh musim KONVO. Hadeh, mata putih je keluar, nengok di0rang dah konvo, kita ni plak, tgh melalui saat getir nak FINAL EXAM. Haiz, jeles tahap ke-100 super saiya nih! Huhu...

Ade satu hari tu, key ber-sms-an dengan s0rang mmber key. Dak ni Fac Kejuruteraan Mekanik.
Hade ke patut die gelak tgk jadual periksa key! haiz ade jugak kena cantas urat merih nih kang. Ade beliau buleh berkata begini. " hahahaha, ape la. periksa start paling awal, pastu plak habis paling lewat. HA HA HA...." .................................=.=" dem! Mengingat kan key pada SPM jerk~

Key sekarang tengah memcari individu ni. Key lupe sape beliau. Tapi beliau pernah cakap pada key. Belajar la SPM ni mcm nak mati, ni penentu hidup kite. Nanti belajar kat U senaang sangat. Takde macam SPM, susah.


APE?????? BELAJAR KAT U SENANG???

haa, yela, memang senang. senang FAIL. hoho.
Ku dapat sape yang cakap tuh, ku terus wat pengalas kaki jerk tanpa rase ke-human-an.

Disebabkan kemalasan berdarab-darab, key p0n xdela selalu on9 sgt. Thanks la pade yang masih ingat nak singgah blog bersaranghe ni.

Tadi key dengar bajet 2010! haaa......dapat ape, NETBOOK BROADBAND? ke hape tah.
bukan dengar sangat, tapi yang key tahu die dpat kat budak tahun PERTAMA jer? ape la kejadah. budak 1st year mane gune sgt internet. bagi la kat budak-budak yang bleh memanfaatkan internet ke tahap maksimum mcm dak ni. Ke haku yang salah dengar ape yang die ckp nih? yola, dah panjang sangat cakap nye, naik berbulu telinga. hehehe. tapi kire macam dah ade banyak tambahan kat pendidikan ni. Xde la plak dgr Biasiswa JPA dinaikan 100% ke kan. Kalo la jadi cmtuh, hari ni jugak key derma laptop ni kat 0rang lain. Beli laptop baru. hahaha~

eh, dah panjang sgt nih. nnt key pening, k0rang bace lame-lame. hahaha! =P

p/s: Suke Dgr Bile Lec Cakap, KORANG DAK AKAUN Beruntung,
SBB akaun ni sume firma gune. N accountant adalah seorang perkerja yang
FIRST HIRED, LAST FIRED.
yeah! accountant ROCK! headbang! =.="

7 comments:

misz benida said...

aku nk uph accountan tuk jga duet aku yg smkin mmbsar dlm bnk..
hahah

kEy said...

misz benida~

ahakZ...
buley2....kne charge 30% okey?
heheh~

Ries Lee said...

budak cute berganda2...
euwwwww...
hohohoho...

kEy said...

azrie~

haiz, 0rg jeles sile diam!

LuVidA^^ said...

dapat tenet free ke taun depan?? xdengar pon bajet2 ni...bajet cumel ade la =p

Fatt Chin Choy said...

aku BALAK yang single, hensem dan menawan

ehehe

Anonymous said...

молоденькие порно видео онлайн http://free-3x.com/ порно онлайн фильм школьницы free-3x.com/ без кода секс с малолетками [url=http://free-3x.com/]free-3x.com[/url]