Tuesday, October 13, 2009

SILE LA JANGAN BUKAK ENTRI NI TIME MAKAN! SUMPAH JANGAN!

serius katak nak termuntah
gilerrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!


uweeekk wekkkkkkk!!!!!

ni la name nye

beng0ng tahap selipar jamban!



yukkkkkkkkkssssssss!!!!

BANYAK LAGI GAMBAR YG BLEH BUAT K0RANG MUNTAH HIJAU,
kat SINI

32 comments:

Ries Lee said...

weyh mak cik malas!
tepek la gambo jer...

actually dah tgk lame da gambar ni...
mak cik sakinah minat nak cuba aksi itu kah?
hehe..

T.O.P.E.X said...

hoho gambar ni dah lama.
nampak selera je dorg kan?
haha

zino said...

hilang semangat nak makan macam ni hehe

HeLL69 said...

clip ni dah lama tahun 2000 aku dah tengok but nice, dapat tengok lagi mesti perempuan tepi tu dah tua... haaaaaaa.... fearfactor...

Na Shari said...

Key!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sangat giler ini gambar. Akak tengah makan batang buruk ni....hancus selera akak :(

ZARA 札拉 said...

naseb baek aku dah sarapan Key!

dushum!

sedey Key dah lama tak datang melawat daku~

nursarah87 said...

huargh!

tergamak bergambar sebegitu....

Uruchimaru @ kf said...

erkk,,,,,,,ape dh..!!!

meor saiful rizal said...

apakah ini..
org yg kat bawah tu dpat 2ribu kerr?
ciss..msti die tgh hi time tuhh.

keSENGALan teserlah.. said...

apakah..??
ape function dye wat cmtuh..??

eyena said...

uweeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk!!!

huuuuuu termuntah aku..

shal said...

omg! yuck!
jejangan mende 2 ada tmasuk hidung d mulut die kot...

kEy said...

azrie~

haha! mmg mls p0n!
yuksss! tak teringin lansung!

kEy said...

t0pex~

eiii...bukan nmpk selera nmpk mcm nak cepat mampus jerk!

kEy said...

zino~

tau xpe!
geli k0t~

kEy said...

hell~

mesti dah ki0k agknye.
punye byk mknn, bnde tuh nak dimaknnye!~

kEy said...

na shari~

xpe kak, atleast gamba ni sgt berguna pade 0rg yg tgh lapa cm key nih!
hehe....

kEy said...

zara~

aiy0k...
s0ry sgt...
bz sket meh...~

kEy said...

sarah~

tau xpe!

kEy said...

kf~

ntah dah nak g0al cepat k0t!

kEy said...

mi0r~

die nak duit punye pasal!
mata duitan tak bertempat tul la!

kEy said...

zatie~

ni bukan functi0n dah!
ape punye jucti0n, aucti0n n sume2 ti0n la!

kEy said...

eyena~

ma0 baldi?

kEy said...

shal~

klik link tu, n ketahui lah, die siap sedut mkn segale bnde kejadah lagi dah buat!

hilman.teddy said...

jemput berahi di tulisan saya. =D

Eazy Izzuddin said...

maaf lame tidak menyinggah...
hik3...
=D

bapak ar
confirm x click lagi
huhu

Encik Azizan said...

nsib baik x termnth kt cni..klu x kompem kn basuh 3ari 2 mlm blog ni.hehe

Adiwarnatasya said...

Salam Persahabatan:)

Ries Lee said...

mak cik!
register ni. mcm nuffnang jugak tp kumpul point. point boleh tukar ke duit atau hadiah. http://www.catcheye.com.my/?r=3200

mylife-mysin-myfate said...

manusia..biasa la...slalu mencari kepuasan hidup or benda yang pelik..tak kira la benda tu kotor atau tau...

ruffdaEmogurl said...

ngeee..najis tul pic tuh...
uweKKKK

taz said...

apesal org tu bodoh sgt? eeeww. bagi sejuta pun kite taknak. haha