Thursday, March 25, 2010

My name is Sakinah and i am a terrorist

Haizzz....lame sungguh la tak update blog ni. Haha..
Ala, sebenarnye key still je Keep In Touch(yeke? =) dgn entri2 korang, cume tak sempat plak nak tggl kumen bagai.Ini jam banyak busy maa.. Mane mase nak makan tido pe lagi. Uish... busy2..

***************************************

Yeah, My name is Sakinah and I am a Terrorist.
HOHO.
statement ni bleh buat aku kena tangkap ke?
yelaaaa....sekarang ni tulis bukan-bukan buley kena tangkap woooo
dekat facebook pon bleh kena tangkap an2?
tapi memang rajin bebeno la kalo President US tu nak pegi bace plak blog aku ni.
Dah la gune ayat malaysia sanskrit. Memang terjun kolah la kalo paham!
Diskriminating btul zaman skrg ni,
Dedulu sesenang je nak ngumpat orang dalam tenet ni.
Sekarang.....hush... ibarat bleh google lagi sape yang megumpat kite.
Tapi tu orang lain la. Orang baik-baik macam aku ni xdela nak mengumpat plak dalam blog kan? haha! (Keriakan Naik ke petala 5)


Nih.....sang-siot btul satu blog yang aku jumpe bebaru ni.
(aiceh bebaru ni la sgt. padahal bru tadi jumpe~ ekeke)

Sisypus Today

Memang terima kasih bebanyak la kat blog ni!
thanks la sebab susah2 je nak translate kan name aku..

Heh, aku pon layan la tgk hape benda ni.

-Care nak besarkan gambar: gerak kan cursor ke sudut kiri gamba, tekan alt + K then angkat tetikus dengan sudut 45 darjah pastu bace bismillah.
type sakinah kat keyborad, puji beliau 5 kali. then hentak kepale korang kat dinding. -


Hape la punye xde koje nye deme ni.
Ate, pegilah main saham ke, main pondok2 ke.
Xde le koje nye.
Aku la hai kome ni. (Bace dgn Nada WahidSenario dlm Ta'in k)


Haa, dgr cite jam bumi datang lagi.
Dimane time tu sume penduduk bumi diminta mengelapkan situasi sekeliling tanpa sebarang arus voltan.

Hmmm......rase nye tak dapat join dah..
Miah miah miah.
Sory la Cik Bumi bukan xnak menyertai ke ape ke hape.
Kang orang kate riak plak amik bahagian dalam bnde ni. ekekeke~
Abis, Time2 asemen sume pakat na Due ni la nak wat nye pon. Memang xdapet la nak nulung la.
Bukan kate selfish, selsquid, selchicken. hush memang bukan sifat peribadi la.
Habis duduk umah pon sampai 8 orang. Kang time roomate aku tuh tgh sedap mandi, aku main slumberjack je tutup lampu, memang makan backhand.

Suke betul la orang sekarang in dengan hari sabtu.
Earth Day hari sabtu.
Plastik charge 20 sen hari sabtu.
Nasib ari jadi aku jatuh ari rabu. ekeke.
Ha...memang kempen2 ni sabtu blake.

Dengan ini, beta menyeru pembace blog beta yang tulus lagi ikhlas menyambut la earth hour ni bagi pihak beta, beta MC dari Bumi pada hari tersebut kerana ade meeting dengan ET dekat planet Marikh.


Sekian.

23 comments:

Sly Nolan said...

waaa~ suda update :)

welkam back~

kEy said...

ej~
haha, diam r ej!

Sly Nolan said...

lol~ rindu liao~ =)

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

.erk ej rindu ke???????

Sly Nolan said...

ya le~
kenot meh?

pensel kontot said...

aiyak mane pigi da?

huhuhu.....

bulan bintang capricorn said...

perghhh
igt da lenyap daa blog nieh
idop lg upenyer
hahaha

earth's day huh.??
mcm best
ley gune tok jd an alasan xmo anta assignment
hahahaha
ngeng.!

aKiMaRu aRchMaL said...

hahaha..
cara nk besarkan gamba tu xthn tol..
mangkuks tol sape wat..kui3

I'M NOT mr_PERFECT said...

wah best2 entry nih...ayat2 dye meruntun jiwer..hahahaha

Ries Lee said...

igtkan dah ilang igatan...

AqilahJamaluddin said...

im not terrorist. hhaha, my name is khan.

nurul hidayat zainal said...

haha!bodo tol omputih.
xcheck lak maksod name dowg.
ade yg angel(konon2 malaikat),ash(abu,)semak(bush,cork(gabus),cook(masak),jeane(jin/sua jin) laaa ape laa.
leklok mak bapak ko bg name penoh ngn maksod,dye kate name ko terrorist lak.
haha

hellioz said...

gyahahhaah
funneyh~

khmer news said...

Hello friend, could you exchange my blog?
I hope you can link my blog to yours
this is my site: http://khmernewstoday.blogspot.com/
thanks you
cheer,

Ain Atika Zailani said...

ehh..yang belog tuh buat statement macam tu ditujukan kat u ke? gile teruk org tuh..ape ke biadap nye?!!!*heh emo plak...sabar yeh u?

日月神教-任我行 said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,性感影片,正妹,聊天室,
情色論壇

atyn zaini said...

tumpang lalu..waaa nice blog....=)
salam kunjung... ;)

Fakhrur Razi said...

erm mmg kejam
depa anggap kte terrorist kt dunia
kt akhirat nnti spe la yg jdik terrorist huhu
bersabarlah Musleem

merahitujambu said...

bznye dia

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

WAH WAH WAH

Hamzah Ian said...

wa.. tak tau pulak ade mcm ni..

betkidzs said...

hi! slmt berpuasa..cantik blog awk.do visit my blog n be my follower k..saje nak tambah kawan..thanks ;)

http://betkidzs.blogspot.com

ms.Teddy said...

skg ni..bkn ngumpat jek kena tangkap..tulis benda betul kt belog pn sama..wink..wink..