Thursday, December 10, 2009

Sile tengok ibu jari anda, then tekan selame 10 saat

huhuhu...wa cuak giler r..
rini result wa selama wa hidup 6 bulan dekat uitm tu kuar.
hukhuk.......cuak cuak!
Arini result aku kuar meh....erk rase nak tercabut eh tangkai jantung sume.
Ate, mane tak cuak nye. bukan nye study time exam ritu. huhuhuhu~


Dahtu haku p0n semangat r nak check ni.

sekali.....


-tekan r gambor ni kalo nak tgk magik-

ni korang jangan tanye kenape haku tak crop. apekebenda r komputer kat cc nih. Nak crop p0n xleh. huhu.Naseb tenet ade. dimaafkan la.

Haa berbalik semula kat topik tadi. CEh, hade ke patut, rupenye result kuar malam nih kul 10! cis. Satu pembaziran btul la bukak sekarang! dah la tgh hari rembang. Penat haku bermekap segale bagai pasal nak tengok result nih. Dah rupe nak kahwen dah haku ni. Sekali rupenye belom buleh tengok maa...hadess........hape la kejadah nye...huhuhu....

Takpe r...so, gua membuat keputusan untuk mencari teman hidup wa di jodoh.com~ hehe. Ha, aku nak gitau korang. Korang punye link kan penah tak jadi cam haku? Ritu kan, ade la mamat ni. Aku lupe le plak hape link blog nye, tapi yang aku ingat name die tu ijat, haa umo mude setahun r dari aku. Weyh ijat! kalo bace ni, tinggal2 la kumen kat shoutbox ek? Lupe suda link kamu. HEheehe.

Ritu aku bagi la link kat si ijat ni. http://annasakina.blogpsot.com/
Kalo korang cekap and peka sket, korang akan perasan r yang link tuh salah eja.
Ape yang salah eja?? haa..... ni quiz ek...sape rase cekap tuh jawab r...ekekekke....
Haa. sekarang cube korang klik link tuh!

Kalo korang dah klik, korang cepat2 tutup! tau tau! Xleh lame-lame. Apetah lagi kalo iman di dada tuh tak cukup kuat. Haa, ni bukan ade hantu ke hape ek. Tu idea budak-budak kecik je. Ekekeke! Ok, kali ni kite bagi gelaran kat die mamat 4suku terbelit. hehe! *tak puas ati agy pasal killerjoe tu! =P Haa, abang kacak dalam breket*puke jangan bukak lelame ek. kang elok-elok name Ahmad kena tuka lak Armani Joy. oppsss~ haa, terlebey suda...huhu..... Meremang sey bukak website tuh. Hape ke bongek beno website tuh. Terkezut wa. Dah la siap bagi kat budak ijat tuh. Sampei dengan die2 terkejut tengok aku bagi website tuh. hape la. Menjatuskan saham wa je website ni.

Haaa. Pade sape2 yang dah tekan ibu jari tuh, bagi alamat umah ek. Haa, bukan nak hantar rombongan meminang ek. Nak panggil hospital Tampoi mai datang amik. Ekekeke~

p/s : mai la datang kenduri kawen aku eh eh, bukan aku, kawan aku kat ipoh ni ek. hehe~

37 comments:

Shahrul Azry said...

tu la sape suro main fb dan blog je..

kEy said...

saruk~

eleh! mcm r die tak main! weekkk!! =P

BuLaN iTu aKu said...

blogpsot?? huhuhu...

dah kuar result dah ek..
UUM tak kuar lagi

kEy said...

bulan~

heheh!
yay!
bulan pandai...
eheheh~

tu r rini kuar~
erk cuak2~

BISKUTMARIE(",) said...

bahaye link tu...
mau tersesat nnt...
hek.....

aNiSa hANg tUaH said...

UUM.
tayah kuarkan result okei?
nnti saye cuak.

hehe

pape pon

utk anda:

selamat maju jaye

ceh~

Daffodil D said...

ceh, semangat gilak nak mekap bagai..buat bazir ja.. ha ha

ps : goodluck..dapat la tu, no worries. :')

kamezaim said...

haha sabar kunci,sabar.. alamak,kunci apa nye.. adoyai.. key lerr.. hehe bila sudah berusaha, redha dan terima apa pun jua.. hehe

zety said...

moga dpt result yg best.huh bible?

KizZ said...

aaaa tensen dah kol 12malam pon server bz..ceh!!

Gud luck ya..

Fatt Chin Choy said...

patut lama ko x update
ko kena g cc ghupernyer

Ries Lee said...

kachak eh...

k.e.y.a.L.a.L said...

good luck :)

LaDies 09 said...

good luck kak

Budak Malu818 said...

msti lag,time nak check result kan?
haha..

Drama Mama said...

haaa tekejut bukak website tu! ada plak website link gitu, blogpsot. hahahaha

meorazor said...

ipoh mali talak sombong.
kualer mari macho2.haha!

kem slm member yg kawen tu yerk

en_me said...

ammvoiii.. nak kawen ghupernyerrr.. ahaks

Putra Al-Maliki said...

yang lepas tue lepas k.. pas nie concentrate pade study.. jangan asyk berblogging n berfacebooking jer.. belajar tue lagi penting.. =)

psst: Hi! Salam ziarah. Jom xchange link & sila komen entri blog saya di http://putraalmaliki.via.my/ . TQ.

eima xara said...

mmg la blaja penting..tp xkn x blh nak berblogging and berfacebooking?

faqih said...

lex sudeY~...bknnye ley ubah balik pon..result reflect usaha kiter mase tuh..deman ke,terkicik ke..haha~

HEMY said...

ada apdet upanya..tp apasal aku tak notify..dem la..

so baper result ko..mmg kalau blogspot salah eja masuk ke web bible

HEMY said...
This comment has been removed by the author.
Uruchimaru @ kf said...

eh cik key bile nk updated nie?

~PakKaramu~ said...

Salam kunjung dari Pak Karamu

Dzulfikri zulkiflE said...

mkcik..ko sehat?
aku ingt link ape la td kne gune iman..huhu

Anonymous said...

I wish not concur on it. I regard as precise post. Specially the title attracted me to review the sound story.

Anonymous said...

Good fill someone in on and this enter helped me alot in my college assignement. Thank you as your information.

Anonymous said...

Opulently I acquiesce in but I about the list inform should have more info then it has.

My Handbag Hooks said...

Hi there,
I would like to introduce you to the latest must-have chic item.
Handbag Hook.
Please visit http://myhandbaghook.blogspot.com to learn more about it.
Many thanks.

Kapten Luffy said...

aku nak daftar jodoh.com gak le... mana tau jumpa ko kat sana

Akif Mazlan said...

salam rakan maya,,

*erkk,,dah nak nikah erkk??kamoo punya kawan,,hehehe

Anonymous said...

[B]NZBsRus.com[/B]
Dont Bother With Idle Downloads Using NZB Files You Can Rapidly Search Movies, PC Games, MP3 Albums, Software & Download Them @ Alarming Rates

[URL=http://www.nzbsrus.com][B]NZB[/B][/URL]

Anonymous said...

Validate Our Risqu‚ Prices at www.Pharmashack.com, The High-level [b][url=http://www.pharmashack.com]Online Apothecary's [/url][/b] To [url=http://www.pharmashack.com]Buy Viagra[/url] Online ! You Can also Wax up Precarious Deals When You [url=http://www.pharmashack.com/en/item/cialis.html]Buy Cialis[/url] and When You You [url=http://www.pharmashack.com/en/item/levitra.html]Buy Levitra[/url] Online. We Also Collect a Productive Generic [url=http://www.pharmashack.com/en/item/phentermine.html]Phentermine[/url] As a disburden to Your Nutriment ! We Tough nut to crack up Swap splotch [url=http://www.pharmashack.com/en/item/viagra.html]Viagra[/url] and Also [url=http://www.pharmashack.com/en/item/generic_viagra.html]Generic Viagra[/url] !

Anonymous said...

It isn't hard at all to start making money online in the hush-hush world of [URL=http://www.www.blackhatmoneymaker.com]blackhat[/URL], You are far from alone if you have no clue about blackhat marketing. Blackhat marketing uses alternative or misunderstood avenues to produce an income online.

日月神教-任我行 said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,性感影片,正妹,聊天室,
情色論壇

Eddy Rizal said...

salam ...
Saya baru ja join Blog ini 
Saya dh jd followers awk nti klu sudi
jd la followers aiman yer hehe :D

SINGGAH LA DI BLOGGER EDDY RIZAL PLK YER
http://eddyrizal.blogspot.com/