Sunday, November 15, 2009

Tuah ayam nampak dikaki, tuah aku? tak siape tau

Hmmmm, nampak nye laki yang diceritakan pada entri yang lepas, bace blog ni ek. Advance ek kamu? Sampai blog ni p0n ko tahu. Nak mencarut secare membuta tuli p0n tak boleh. Ko blah jauh jauh bleh tak? Tension jerk aku dengan ko! Wekkk! Ko cakap la ape ko suke! Aku tak pedulik! Dah, aku malas nak menyemak banyak-banyak cerita pasal ko kat blog aku ni. Bleh jatuh jantung aku cite pasal ko ni. Bikin panass je.


*************************************************************************

Heh, sejak ade nuffnang ni aku semangat jerk pegi blog orang ni then cakap, "weh nuffnang kamu aku klik" " bro, potato lu gua klik" " dapat xpax! klik klik!" " weh aku klik dah ooiii" sampai aku dah rase macam iklan P1wimax cume versi klik plak dah. Klik sane sini.

Sekali timbul la something kat hati. Aku ni, klik diorang punye ni ikhlas ke? Ke niat aku klik diorang supaya diorang klik aku balik? hmmm....question mark besar-besar alam disitu. Dah pikir. Memang macam tu pon niat aku. Hahaha! Tapi ikhlas beb aku klik korang punye nuffnang tu. Bile dapat aku klik kiri then open in new tab, sampai die kluar baru la aku pangkah balik benda tu. Sampai kalo 10 orang aku klik, 10 lagu la kluar.Lagu ape??? Lagu yang mr potato tula. Ceh, 10 tahun aku gelak tengok muke diorang. Ekeke!

Uiiiiih luper plak nak cite. Arini paper akhir. Abis dah peksa. Tapi tak rase pape pon. Serius. Xde pon rase cam nak melompat-melompat pocong ke ape. * Hah, cakap pasal pocong,sis ida, btul ke dengar cite kat mawar malam-malam ade pocong????? stoli moli lar sket sis! Sebab pe tak rase gumbira pon xtau la. Heh! Xde feeling pon nak hepi2 ke nak celeb2 ke. Huhu. Robot jap.

Huuuuuu...nak balik umah. Tapi dah mintak keje kat A&W.....suda tak dapat balik.....kena masuk keja....waaaaaa!! T_____T Umi!Nak balik.....nak balik! Tapi takde transfomer nak anta balik! huuuuuu....sdey bangat. Ade ramai-ramai dak ipoh pon xleh nak diharap! Nak tumpang sure kena bayar ngan body! tengok entri p0n tau! huhuhu! sdey sdey!

WOW! bagai orang ngantuk disorongkan bantal maa. Tadi EX aku baru lepas call kate datang nak jumpe! Pergh! Syial! Baru je tengah pikir nak angkut camne barang-barang yang banyak ni. Sekali die offer nak tolong! Memang cam tak caye je. Pucuk dicita, ulam mendatang! Mintak betis dapat paha! *ekeke, wujud ke yang ni?* Siap plus ajak tengok wayang belanje makan sekali. Ish3. Ape tuah dah dapat kali ni. Hehe. Pergh macam tak percaye je. SAY? ALHAMDULILLAH, thank you ALLAH, thank you ALLAH, for my mother. Ekekeke~

p/s: klik klik jangan tak klik! hehehhe~*iklan ditaja oleh P2waimak

23 comments:

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

.uit
.ape ni ckp pasal antu mlm3 T____T

.sis klik nuff exabytes ;)

kEy said...

sis intan~

erk...tau xpe...
key p0n sens0rang ni..
*pang! lempang diri sndri!
thankiu2...klik banyak3..hehe~

BuLaN iTu aKu said...

pocong???????!!!!!!!!!!!!
tak pe la.. ngantok dah ni
tido dulu .. lari!!!!!!!
(penakut)

kEy said...

bulan~

ekekek~
larik...............~

akhis said...

~DIA DAH OFFER, TRIME JER =)

fndrocka said...

cerita lebih lanjut pasal hantu-hantu pocong tu..

adiwarnatasya said...

Menarik nie...entry yg menarik:)

merahitujambu said...

rajinyee pas blaja trus keje..bguss..men nk tlg antrkan..nk blk mane nih>>

Ries Lee said...

pergh...
ex...
klik iklan xpax bertubi2!

berjaya komen entri2 key yg telah miss...

INDRA QIRANA said...

assalamualaikum...tak tau nak komen apa, tapi saja saja nak menyibuk.. jgn mare ahhh

AHMADSUFI6177 REVO said...

pocong aku xtahu la... tapi ada org cakap ada nampak lembaga putih didalam tandas blok melati masa korang exam ritu..

aku citer betul wei... kawan aku dia yg nmpak.. amacam? takut x?? hahahhaha

Fatt Chin Choy said...

aku tak pernah klik nuffnang org lain
haha

bellar0ssa said...

haha,terbaeklah key nk org klik2.. hurm,ok aku cube klik2..bg can dpt 10juta...

Framestone said...

he...23x rajin mengklik rupenye budak nie...

bro jrg klik mengklik nie.... tp kekdg terklik gak..contoh cam iklan yg xpernah tgk ke ape ek he..23x

LaDies 09 said...

siapakah org itu sngt menyampahkan..hehhehe

cik EPAL said...

cite pocong sudaeyh~ hehe..

klik iklan new moon ;)

syaf said...

oww beliau dah bace lah yer..hahah

semangat nyer nk dapat duit

LORD ZARA 札拉 said...

huhuhu~

cuaks~~

cik EPAL said...

banyak iklan pepagi ni..

klik new moon and mister potato :)

~** PROFFY **~ said...

hikhik..

blogging utk nuffnang?

just suka2.. :)

BuLaN iTu aKu said...

pocong!!!!! wah seram nya...

siggplus said...

apsal tak boleh harap kt aku?boleh ah..hahaha

a&w ktne?

LeEanEEm said...

pocon betul ke pocong cam dlm citer ceplos tuh....hehehe..salam perkenalan