Friday, November 13, 2009

Aku sumpah ko Jadi duit 10 juta!

Lihat lah dunia. Lihatlah disekeliling blog ku ini. Ade kelainan bukan2? hehe! Yeah aku sudah tangkap muat ikat sume iklan nuffnang masuk dalam blog aku nih! Ekeke! Oppps! Bukan aku lah tapi penanam anggur palinng berjaya abad nih yang tulun buatkan! Huuuii sesungguh nye aku terhutang budi padamu wahai tuan ladang anggur! Bile aku sudah cukup matang dan mantap. Akan ku gadaikan bodyku ini padamu. Ekekeke~

MySpace

Maka, start mulai dara hari ini, kalo ternampak lah andainya anak nuffnang ku ini berlari-lari berkeliaran, sile la tangkap dengan mengikatnye kembali ke tempat asal ye? Hehe. Budi yang ni i tak balas dengan body ye? tak kuasa eh. Nak body i masuk minang ekekeke! HAiz. *pang! Lempang diri sendiri yang mule dah meraban-raban pada malam yang suci nih.

Yeeah. Tepat saje jam 6pm. Segala jenis block yang dilakukan oleah UiTM sume dah dibukak balik. Kecuali masih saja Redtube yang masih tetap diblock. Apalah. Kalo buleh tengok redtube kan dah kurang kos mase kursus perkahwinan. Tak perlu diorang ajar-ajar dah cara-cara menjalani percantuman bagaimana. Hahaha!

Haa...sape-sape yang ade Fesbuk tuh! Cepat- cepat add aku eh, then masuk Cafe World amik aku yang mulia nih jadi jiran sejati korang. Ari-ari akan ku datang melawat cafe korang tuh. Hehe!

MySpace


***********************************************************

Korang penah dapat tak, ade orang yang selaluuuuuuuuuuuuuuu sangat mesej-mesej korang, then bile korang tak balas, mule la orang tu cakap, Blah la bajet cun! belagak nak mamposs, weh muke kambeng aku lagi cun la! Ko ingat nak sangat ke aku dengan ko! Penah tak? penah tak? Haizzz, inilah yang berlaku dekat aku sekarang! Serius bikin panassssssss jer hati aku bace mesej-mesej die ni. Kalo ku jumpe memang ku kerat 12 je tanpa banyak bunyik!

Tapi aku ucap terima kasih la kat beliau sebab mesej-mesej beliau tu berjaya mengejutkan aku bangun pagi setelah 9 hari direct berturut-turut aku bangun tak berape nak pagi. Ekeke!

Stalker Pictures, Images and Photos

Tapi, yang haku hangin je, baruuuu je mataku yang kiut ni nak menggelap kan dunia sebentar, then, ko bleh plak anta mesej kat aku sampai FULL inbox aku!! Ko nak mati ke?? Baik ko g derma ko punye kredit tu kat aku. Bleh gak aku wat-wat tep0n mak aku yang kat umah tuh! Tak p0n baik ko derma je kredit ko tu pada yang memerlukan! Buleh ko ganggu masa berkualiti aku dengan BRad Pitt ku. Tengah-tengah syok aku sedang bermadu asmara dengan beliau, ko buleh ganggu aku!!!!

awas jangan ganggu Pictures, Images and Photos

Paling aku tekleh tahan! Aku nih dah la bawak enset masuk jamban! Pasal dulu penah aku terkurung dalam jamban takde sape nak tulung! So, aku bawak la enset haku tuh g jamban! Time tengah syok-syok aku punye nak maksimum dah nak jatuh saham haku tuh, SEKALI enset bunyik! Punye terencat saham aku sampai naik mendadak ko tau! Arghhhhhh! Ko bikin aku punye hati bengkak betul!!

Kalo aku ade kuase ajaib, memang aku tukar ko jadi mangkuk tandas time aku tengah hadas besar tuh! biar padan muke ko!


p/s: haku nak main cafe wolrd dengan tenang! =P

26 comments:

Siti Nor Aisyah Bt.Rahman said...

HAHHAHAH.. tahap sengal gaban weh! weh, add fb aku k? cik ecah kepoh k...

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

.uit
.ade peminat nmpak! ;p
.nti sis add key as neighbour
.bru nk bljar "maen" dgn hairi ;p

merahitujambu said...

chaaiit..suh add die sbb nk suh jadi jiran die kt cafe tu..igt nk kenal2 ke..huhu

kEy said...

ecah~

kekekekke!
skali skala sengal!
ha...nnt aku add la~
=P



Sis intan~

heh!
okeyh2!
sempoi g blaja pat2 sket~



merah itu jambu~

heheheh~
ape slh nye smbil menyelam minum air ye dak?

Melz said...

hahaha terkejut mak tgk Tajuk posting sumpah duit 10 juta :P kaya cik na :P

kawie2020 said...

hehehehe... nak ngorat bleh x? hahahaha....

BuLaN iTu aKu said...

key kat restaurant key tu ada jual kacip fatimah tak

kEy said...

melz~


hehe!
tu naseb aku sumpah 10 juta kalo aku sumpah 100000000000milion juta, sah aku cabut trus nuffnang aku nih!
ekekeke~




kawie~

hah! ajak kawen trus p0n buley!
ekekekke~



bulan~

heh!
stakat kacip fatimah,
sampai s0ld out dah kat kedai haku tu bulan!

anaklaut said...

salam..


kalau bukan dek malam, semua org dah tido...mau ssaya guling2 jerit bila baca entri ni..

hehe


tq singgah anaklaut..:)

kEy said...

salam~


hehe!
guling2 jerit?
tanda2 senggugut tu!
ekekeke~


=P

my pleasure~

Shahrul Azry said...

eleh..

Fatt Chin Choy said...

kesiannya mamat tu
keke

kEy said...

saruk~


ko nak rase penangan backhand aku ke? =P

kEy said...

fatt~

heh,
ko kesian die meh aku bg no ko kat die bg die kaco plak, nk? ekekek~

AHMADSUFI6177 REVO said...

hahhaa... apa kelakar la kau nie... merapu je..

tapi satu je xtahan.. apesal bawak henset gitandas x silent? kan dah terkantoi melabur saham.. kuang3...

Daffodil D said...

cafe world? ape tu? redtube? apetu? abang aku layan spankwire ajeeee ;p

adiwarnatasya said...

Owahhh...
Entry yg best nie:)

Putra Al-Maliki said...

sara, maen cafe world tue mamam buat bisnes cafe ker atau keje dia masak jer? nak maen tapi x boleh load.. x tau nape..

psst: Hi! Salam ziarah. Jom xchange link & sila komen entri blog saya di http://putraalmaliki.via.my/ . TQ.

zino said...

key punya entri ni memang melucukan hehe..dalam facebook guna nama apa.. kalau bertukar nama memang blurr di buat nya.. hehe

yoro okino said...

huhuh
pernh2..ko xyah lyn..
lma2 berenti laa tu..pent kot..huhuh..
nway..salam pknln..=)

cik EPAL said...

cafe world??? hee..

klik nuffnang anda ;)

Mr PenyuBiru said...

seb baik enset tu tak jatuh bersama² saham tu.hihi

vidadarisakura said...

kalau sumpah ko berkesan mari sumpah aku jadi kurus.haha

fndrocka said...

tak perlulah nak layan redtube tu semua..budak kecik lagik..uhuk

Ries Lee said...

makin kelaka la key ni...
kene berguru ni...

KizZ said...

Salam Kenal..

Kalau sudi jenguk-jenguk la Kiz kat
www.kizgarden.blogspot.com

Dan Jangan lupa follow kiz juga ya..

TERIMA KASIH..