Thursday, November 5, 2009

main utama peng-post-an entri ni sbb entri yang sebelum ni menimbulkan syak wasangka 0rang ramai.


adeh, aku ni bukan lah se0rang yang jiwang. bukan seorang yang karat dan juga bukan seorang yang romentik-romentik ni. adeh adeh.

Satu kesalah fahaman besar disitu kerana ramai yang tak perasan abang man itu sebenarnye ialah otomen. hoho. Ya. kamu ditipu disitu. thankiu.

Saya Nur Sakinah Binti Azlan Ang, sungguh lah xreti jiwang2. Dapat balak yang jiwang2 p0n konfem die kne lempang laju2.


So, ayat jiwang itu memang dimansuhkan trus dari diari hidup ku bermula dari 'tarikh keramat itu' smpai sekarang.

tarikh keramat???

kite layan.................................

*************************************************

Hari ni kecoh satu Kelas Cekodok dengan kehadiran guru baru yang amat hensem.
Kelas Apam dan Kelas Bengkang, ternyata jeles dengan berita itu.
Shihah(bukan nme sebnr) seorang gadis yang tersahih kelakian nye walaupon beliau perempuan, langsung x amik port terhadap berita2 yang di war-war kan tu.
"Ape lah sangat ngan cekgu ensem, bapak aku lagi nsem. xde heran pon."
Begitulah kumen nye........


Muke2 excited bebudak Cekodok. Jelas terasa. Semangat semuanye tggu loceng pertama dibunyikan. Buku-buku, yang sebelum ni tak pernah pegang seumo hidup di0rang p0n, hari ini dalam sejarah, di0rang start khatamkan...huhu.........buang tebiat dak2 ni.....


okey, bersambung........malas nak taip........



p/s: Fashihah! study la weh!

11 comments:

Ries Lee said...

abg man sihat...

BuLaN iTu aKu said...

punya la syok bace..
last2 sambung minggu depan..
macam cite nur kasih dah...
hehehehehehe
abg man solo lagi ke?

kEy said...

azrie~


hehe, beliau dah kiok, lawan raksasa semalam~
ekekek~

merahitujambu said...

abg man..sedap name tu..ahaa..
pandai tuk key bagi gelaran ek..
cikgu ensem sape yg x tgok..rugi tu

kEy said...

bulan~

haha...tula...
bg trhilll sket..ade smbung2...agaga~

kEy said...

merah itu jambu~

hehe~
abang man mmg nsem...besa la tu...
hehe~

adiwarnatasya said...

intro punya laa best...
dah nak habis bersambung pulak...
hehehehiii:)
Takper2 adiwarna tunggu yerrr...

Fatt Chin Choy said...

ko ker budak perempuan yg ganas tu

faqih said...

sambg2...

nanti bape ep. ni??..

kEy said...

adi warna~

hehe...k tggu2....ekekeke~



fatt~

nme beliau shihah la!



faqih~


hehe, seribu satu epis0d~

Lionel Azry said...

eleh.