Friday, November 6, 2009

Malang nasibku, malang juga nasib mu

ohoooiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...............

kalau dah mata bertentang mata
hati didalam bagai nak gila

Cik Mek Molek - Datuk M Daud Kilau


credit too : http://cintahatibeta.blogspot.com/
http://www.yynr.org/
*******************************************

Hmm........saje nak mempromote M dato kilau arini..
Hehe..........

Aku akui aku ni memang peramah.
Memang peramah sampai semua 0rang p0n haku nak tegur....

Td, mase nak kluar duit.....
Mak Aih........
Bank islam tu mampat semampat-mampat nye.
Barisan 0rg bertur tu macam nak beli tiket wayang kat Mid V je dah rupe nye...
Kalo semua bleh pakat2 nyanyi lagu patri0tik tu, yang lagu.....

" ini lah barisan kite, yang ikhlas berjuang....
siap sedia berk0rban.....untuk...........ibu pertiwi???...."

naa....untuk keluar duit sebelum duit tu abis atau sebelum mesin tu 0ut 0f service...heh..

Okey, berbalik kepada kes peramah tadi...
sebab aku ni peramah la al-kunun nye,
tub tub tadi.....nampak plak macam 0rang yang aku kenal.
hmm....aku nak tegur la....

"eh, kak syidah ek...."

minah tu blur tgk aku....

MASYAALLAH...sah-sah silap 0rang.....entah sape2 tah yang aku tegur...ape lagi....


" Erk....akak tak ingat ek saya?"


minah tu geleng..." Bukan kot, name pon lain..."


Hohohoho memang la lain! sbb sah2 bukan die! " Eh, yeke? Akak duk mane?"


" Arau...."


"Oooo....betul la bukan..... Eh, tapi muke memang sejibik la!" Banyak la k0 punye sejibik! kes nak cover malu btui!


" Eh, yeke?"


" Haah....same giler muke.....Spek p0n same.....Tudung ni p0n die penah pakai... Bla Bla Bla" Hohoho! sah2! aku memang pelak0n paling hebat alam semesta! pandai giler menipu!


" Ooooo...yeke?"

"Haah.....cume die ade taik lalat kat pipi..." BANYAK LA KO PUNYE TAIK LALAT!!! Dasar Penipu!!


SORRYLAH KAK DIJA, MANGSA SAYA HARI INI.
Ya, itu lah tragedi november di petang hari....sekian.....
*aku nak wat kes wakenabeb kat kawan haku la....ekekeke*

10 comments:

BuLaN iTu aKu said...

sampai tudung pun ko ingat

BuLaN iTu aKu said...

sampai tudung pun ko ingat

misz benida said...

mmg daya ingtan ko bgus..
hehehe..
kalo jmpe aku,jgn ckp aku mcm ct ek.
hehehe

Siti Fatimah Nabihah said...

haiya.. cover malu skit~ hehe^^
hye.. best blog.. wee~

Privacy_Resident said...

eh tak la saya bukan.
saya ni siti nurhaliza.
adeh!

Ries Lee said...

makin kronik dia ni...
kesian dia...
meh nak bagi sedatif injection...

Fatt Chin Choy said...

ker ko tgh lonely td

dude said...

best ke main game ni beb..

adiwarnatasya said...

Waduh2...
Bagus tul:)

AHMADSUFI6177 REVO said...

oohhhhh baru aku ingt....

gila itu satu revolusi rupa2nya adalah key...

huhu...

500+ follower tueeee... hehe