Tuesday, November 3, 2009

Maafkan diri ini kerana terpaksa...





Mungkin Entri pada hari ni agak berlainan sket drpd biase. Mungkin semua 0rang tahu, key ni nampak macam main-main jer...tapi key ni jugak...insan biase..yang jatuh chenta dgn luar biase...

Malam yang special ni....key nak bagi k0rang bace, luahan hati key, pada sese0rang yang sangat key sayang..............



Abang Man, (okey, muntah!)

Key tau abang sebuk......banyak keje yang abang kena buat. Key tau abang bz... Tapi, takkan lah duoploh pat jam nak busy nye..........Ya, key tahu, keje abang tu memang mulia....setaraf dengan superman, batman sume.....tinggi sket dari keluang man......tapi, xde ruang ke untuk key kenal abang dengan lebih mendalam??







Abang........................

Key sedar yang key ni kadang2 bukan layak sgt nak kenal dengan abang. Key sedar sangat taraf key..........Key tahu....Identiti abang tu sangat peribadi pada abang. Abang xnak key tahu sape abang sebab abang xnak bahaye kan key. Key tahu sangat2.....Tapi, hubungan kite ni xleh jadi normal macam insan biase ke bang man? Key sayang abang.....tapi.....sampai bile hubungan ni harus macam ni abang??? sampai bile?????


Abang yang tersayang......

Key tahu, mungkin abang terkejut andai abang terbace blog key ni....
key tahu, key dah wat dose dengan abang sebab dedahkan benda peribadi macam ni dekat blog.........key tahu sangat2 abang.....tapi ni je care nye......care untuk bagitau abang...
Key tak sanggup nak bagitau depan2.....key sedih sangat............................^^



Abang.....

Key nak akhiri hubungan kite dekat sini. Kalo, suami2 zaman sekarang mintak putus gune sms, key dah up sket, key mintak putus, gune blog! ape gune ade blog kalo xleh mintak putus kat blog? X modenisasi la kan? Akhir kate abang.....Harap kite dapat trus berkawan pas ni......
Peluk-cium key untuk adik abang.......



Mintak maaf para pembace, seandai nye, kate2 dalam blog ni membuatkan korang muntah berbaldi2. Tapi, inilah luahan hati key.........




oyeahhhhhhhhhhhhh....sekarang aku plak ma0 sambung muntah!!!!!



wekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk!!!!

13 comments:

aNiSa hANg tUaH said...

hhihi.
meh2 Aku pun nak ikut muntah~
:)

aNiSa hANg tUaH said...

hhihi.
meh2 Aku pun nak ikut muntah~
:)

LORD ZARA 札拉 said...

key~

baldi wei!!

baldi!!!


hahhaa~

Ries Lee said...

patut la dah sombong sekarang...
dah ader abang man...

cik intan (◡‿◡✿) said...

.ni mesti frust sebab ehem ehem die dulu dah ade ehem ehem baru
.dats y terus pegi dkt abg man
.kah kah! ;p

.pst!
.bile nak gosip3 lgi? ;p

adiwarnatasya said...

Oppsss...
Nak muntah2 sama nie:)
Ekekekekkkk...
Tapi jgn risau,insyaAllah ada jalan yg baik utk kamu Allah berikan:)nnt...

meor saiful rizal said...

cissss..

hampir tertipu di situ..
hahaa...
kalo beliau bertukar hensem tak?

kah3..

misz benida said...

sape nk tlun lap mntak aku ni?

kEy said...

anisa~

yeah yeah...mari muntah beramai2...hehe~




zara~

haha, tempayan aku bg kat k0 zara! hah amik...ekekeke~



azrie~

ekekek....xkan jeles kot...
heheheh,,,,,,,



sis intan~~

wow, main kasar disitu!
hehehehe!

tula, meh gosip2 agi...ekekeke~




adi~

hehehe...thankssss~




meor~

hehe, beliau bukan alieb buley bertukar wajah!
hehe~




benida~

hehehe, meh tulun muntah kan lagy!

BuLaN iTu aKu said...

sob seb sob seb
sedih bace entry ni
macam pernah berlaku padaku

«♪Ruff♪» said...

key....
jiwang seh....
wakakaka uwekkkkk

Ara Amnan said...

Aduh~

Mmg patot pn bercerai ngn org cam tuh!

Tp...

ayat2 u nih jiwang giler dowh.

Hee~

gjiEsaLim said...

ayat yg sy suke pakai jugak..
"xkan bz 24jam"...
yeahh..alasann je tuhh..
nk seribu daya..
dh xnak mcm2 dalih...
nway..u take a gud decision...