Friday, October 9, 2009

Menulis Dengan harapan yang sungguh tinggi!

SAYA SANGAT LAPA OKEYH!
sekarang ni,
saya rase macam nak kena gastrik je dah.


Memang la, saat-saat mcm ni,
duit
dah mule nak kering.
tapi tak de lah nak mintak kat mak an
JUST mintak kat adik je. hehehe~
Mintak-mintak lah adik saya,
sudah gaji.

kalo tak tak xde harapan lah.


(adik, akak suda promote kamu di blog!)
huhu-sile abaikan manusia bermata sebelah itu.


Ha, bukan senang ni nak dipromote kat bl0g cmnih!
SIAP ENTRI WARNA WARNI BAGAI!
Sile kongsikan peratusan gaji anda dgn kakak tersyg k.


Bukan bile di jalan raye je,
ingat orang tersyg~
time-time gaji tulah
lagi.......
kena ingat 0rang tersyg!

Hehe....!

Akaun Bank Islam ek?
Terima Kasih!

28 comments:

cik intan (◡‿◡✿) said...

.kakak ipar!
.kem salam sama adikmuuu ;p

misz benida said...

abg aku pon keje.
tpi xpenah dpt Peratusan dri gji die..
huahaha

kEy said...

sis~

maokah?
si gemok mau cmpk kemne?
lalala

kEy said...

misz benida~

dengan muke xmalu,
kite jumpe die n cakap.
ABANG, saya nak tuntut hak saya!
ekekeke~

LuVidA^^ said...

belum keje..belum kawen...
maseh bole mitak duit abah.
sbb di bwh tanggungan..hehhe

itafukada said...

hikhik..kamu mcm daku..
bila di kala kesempatan, adikku jd penyelamat..hikhik..

ZARA 札拉 said...

mak aii~
siap ada lagi payment~
best lah wei~

meor saiful rizal said...

nak gaji sket jugakk..
dah 2bulan xmasuk nieh..
tgh tgu geran baru..
ish2..
mkn megi jek

zino said...

seorang adik yg baik pasti akan melabur dengan kakak.. bila kakak kerja nanti jangan lupa pulak hehe

T.O.P.E.X said...

sama2~

daffodil D said...

ceit. ape jenis kakak ni.

ps : hey, nak share gak peratusan itu bisa nggak? ngeh3

Ries Lee said...

malangnyer adik dia dpt akak mcm ni...hohoho!

Abi said...

ada SIRIM tak helmet tu?

kEy said...

sis ida~

hehe, xpe bulan ni mintak adik.
bulan depan ayah plak.
hehe~

kEy said...

ita~

tau xpe!
yeah, adik ku her0ku~
hehehe~

kEy said...

zara~

hehe, jgn jeles ek yunk~

kEy said...

meor~

alahai sme la kite.
meh2 mkn megi sme ek..
hehe~

kEy said...

zin0~

hehe!
kal0 die xbg balik kne siat rr!
hahaha! *glak jht~

kEy said...

topex~

huh, adikku??

kEy said...

d~

ala, besa la tu.
s0rg je kakak die.
bile lagi nak tlg an?
hehe..
daftar jd kakak dulu bru leh share ek?
huhu~

kEy said...

azrie~

ala, dari die melabur kat awek die, baik die bagi kakak die an?

kEy said...

abi~

hush, bukan takat SIRIM,
SIRAP,SERUM, agi SEMPERIT p0n ade kat helmet tuh~

penjenayah merah jambu. said...

KEY,sila kongsikan pula peratusan kamu untuk saya.




bain in ke bank islam jugak. :P

nami said...

kesian adik hang

Uruchimaru @ kf said...

wawh..wah..baik puyer bodek ea..kamu..!!!

Fatt Chin Choy said...

nasib baik aku bukan adik ko... haha

Framestone said...

nnt bro bg no akaun ek...jgn lupe transfer....

www.broframestone.com

Kerja keras adalah energi kita said...

regard
know from blogger Indonesia
This is my first blogger to make the comment and please come back greetings and congratulations and success