Friday, October 9, 2009

kepada 0rang yang sangat sengal!

Dulu....mule2 ade bl0g, ceh tiap2 hari nak menghapdate!

smpai sume 0rg nek b0san tgk dashb0ard asyik2 entri k0 je yg kluar!

sekarang? ape cer?

bukan takat entri, byg p0n dah xselalu nmpk.

kal0 dulu k0 la raja ON9!

sane sini k0 on9.

sekarang? ape cer?

mne k0 menghilang hah?

ape yg kau buat?

nak kate k0 study, sumpah mmg k0 xpenah teringin p0n nak wat bnde tu kan?

nak kate k0 bZ wat assgmnt, last2 minute jugak k0 buat kan?

nak kate k0 mls, k0 mmg malas, tapi malas bab g kelas je kan?

mane k0 ni?

macam chipsm0re kejap ade kejap xde!

Aku xsuke dengan perangai umah xsiap k0 ni!

maksud aku, bile k0 suke, k0 selalu on9!

bile k0 b0san, k0 0ffline!

apehal ngan k0 ni?

Dah la k0 ni kal0 0rang tegur k0, k0 xlayan.

buat b0d0 je!

cube tunjuk sket rase h0rmat kat 0rang yang tegur k0!

bleh x?

tunjuk sket penghargaan k0 tu pada 0rang2 yang nak kenal ko.

aku harap k0 berubah la.

berubah lah menjadi 0rang yang lebih baik!

tu je aku nak cakap~


p/s: nasihat saya kepada sese0rang yang bernama sakinah. TQ~

p/s/s: sakinah tu xdapat nak tegur2 k0rang sbb die sengal okeyh! kunun alasan tenet l0w.
kal0 tau tenet l0w sape suh on9 gak!

10 comments:

cik intan (◡‿◡✿) said...

.sakinah tuh mmg sengal
.sekian!

kEy said...

sis!

huu...mao kne sekeh?

ayinn said...

hahaha,..

terasa aku!! wakaka,...

key,.. ko dan aku serupa,..

ekekee

eyena said...

ayaiii garangnyeeee... ngeee

meor saiful rizal said...

sakinah..sakinah..
nyanyi version lagu zakiah kristal..

haha

Ries Lee said...

sape sakinah tu!
rase nak lempang laju2 jek!
huhuhu...

kEy said...

ayinn~

ahaha~
terase2?
bg0z, sme la kite merase.
hehe~

kEy said...

eyena~

dgn diri sndri kne garang sket.
hehe~

kEy said...

me0r~

hadeh per0sak lagu nih!
hehe~

kEy said...

azrie~

haha.
amb0i~