Friday, October 2, 2009

kembalikan mem0ri card ku~

kedengaran bunyik enset sendri~


bunyi enset ni sgt mengagumkan.
setiap kali ianya berbunyi mmg akan menarik perhatian 0rg.

mmg best apabila ianya jugak menarik perhatian
lelaki2 elegan.

sume insan yang terdgr bunyi lagu yang dimainkan enset s0ny yg dah xbrape nak s0ny akibat sering melakukan aksi stunt terjun-melayang ini mmg menarik individu berdekatan!

terima kasih kepada bunyi enset ni kerana telah mengfeymeskan key dikalangan 0rang2 awam~

thankiu!


kepada pemegang simkard maxis,

okeyh, ape yang key akan cakap ni xkan ade kena mengena dgn anda.lalala~

tapi kepada sesiape yang ingin meng gigi biru lagu ini dgn key, sile lah berada 100 meter dari kesemua arah utara selatan barat daya yang berdekatan dgn enset key.


pesanan kepada pengguna s0ny erics0n.

bunyi lagu ini amat berkesan juga untuk anda kerana kite punyai bunyik music yang agak best dan lantang yang bakal membuat kan kefeymesan anda lebih terserlah.

anda juge tidak perlu meng gigi biru lagu ini dr key.


anda hanya perlu,
ke FILE MANAGER.

dan cari bunyi lagu yang bertajuk

~~~SONY ERICSON~~

sekian~

26 comments:

Encik Azizan said...

manis je bile bluetooth dtranslate ke bhsa melayu:)

kEy said...

haha~
manis ek?
agaga~

Encik Azizan said...

bole thn la..hehehe

kEy said...

besa la tu~
ade 0rg dah wat entri pasai bahase an~
s0, berbahase skt la...~

amir acap said...

hahahaha...waaa femes r ni skang eyh..hehehe...

ZARA 札拉 said...

aduyai sayang~

kEy said...

amir~

eleh, dr dulu lg feymes la...
hehehe~

kEy said...

zara~

h0ho~
bleh la tu kan...~

misz benida said...

aku pngguna nokia dan clcom..
xde ke psnan penaja tuk aku??
heheh

kEy said...

haha~

xde2~
amik penaja lain~
hehehe......

Encik Azizan said...

ooo cmtu plk..haha...

kEy said...

zizan~

hehe, yela...=P

Ries Lee said...

x kan boley bergigibiru jek...
bertanpawayarlima boley x?

Amer Aan said...

memory card bole ganti...
memory cip kat kpl rosak,,
x bole ganti...

haha...:p

vidadarisakura said...

oo.itu bunyi alarm aku.haha

kEy said...

azrie~

enset xcanggih~
mne bley wireless2 ni...huhu~

kEy said...

amer aan~

haip2...
kate2 itu ditujukan kat diri sndri kah?
ahahaha~

kEy said...

vivi~

huhu~
buat alarm?
terbgun kah?

al-mankaraqi said...

sy sorang jer pakai enset cam ayam....kol....sms...udah

Did said...

eh...betol lah!
ada dalam pengurus fail!
aku tak penah mengembara pon henset aku. terselit lagu sony ericsson rupenye....tq cik key.

Uruchimaru @ kf said...

hahahah kf pun pki SE jgk ler..

lucu arr kamu ni ..=p

mohd roselaini said...

lawanye blog ni..
btw xpaham la post ni..
explanation??

Putra Al-Maliki said...

ape name lagu yang femes tue?..hehe... =)

zino said...

sedap sangat le lagu tu.. hehe

meor saiful rizal said...

nak request lagu the strokes stu..

日月神教-任我行 said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,性感影片,正妹,聊天室,
情色論壇