Tuesday, April 7, 2009

PENGUMUMAN PENTING~

dengar lah semua rakyat2 jelata beta~

f0ll0wer2...
rakan2 taulan,
baik lame knl,
bru seminggu knl,
seminit knl,
mahupun sesaat yang lalu,

hari ini beta mengisytiharkan kemangkatan bl0g beta~

bacalah kan lah yassin agar bl0g ini dapat pergi dgn tenang~





p/S: terima kasih
dgn
segala kenangan manis antara kita yang pernah terjalin kerana kewujudan bl0g ini.
Segala kenangan itu akan disemadikan jauh dilubuk hati ~
aiceh, hahaha~



SETIAP YANG BERTEMU AKAN BERPISAH AKHIRNYA~


selamat jalan sume...




MySpace



18 comments:

Pali said...

ohh tidak...

satu masterpiece underground lenyap...

Ladybug Yna said...

key!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sob sob sob...

huhuhuhuuuuuuuuu~

En. PeRD said...

gelabah giler entry ni...
bajet nak suwuh kami pujuk jgn tutup la...
x dapat babe~~
wakakakakakaka... ;p

keSENGALan teserlah.. said...

awaitnye sis??
huhu..

zino said...

belum sempat kenal blog dah nak di kuburkan.. nak tukar blog baru ke? apa apa pun good luck ..

Anonymous said...

why dear?

Monkey D Luffy said...

tiada yg kekal... bila rindu kembali ler... jgn lupa sapa aku :)

NoRT said...

Innalillah....

Eazy Izzuddin said...

ayya!
nk bersare dh ke?
huhu

khinhooi said...

jgn key.... tlg lah

joegrimjow said...

aik
nak pindah kemana plak ni??

luvida said...

why why why??
huhuu...
wat hapen?
nk g ane?
aaaaa!~

asis said...

walaupun kesedihan menyelubungi ku..
akan tetapi..
jika kau bernyawa di dunia lain..
jawab la tag aku nih..

kuang asam punye key..
akan ku cari dikau hingga ke lubang usb..

♥ cik intanurulfateha ♥ said...

.erkk aman dunia blogger :P

*true feeling*
.keyyyy jgn tinggalkan kamiiiiii

cikeYda said...

lahhh.. apsal lak ni??
aduhh..

ღ yATz~ said...

key??
nape???
yat nye blog pon mangkat da...
huwhuwa..
=<

merahitujambu said...

key..dimanakah kau mahu pergi..
key...jgn pergi tglkan blog..
terlebih plak..huhu

FARIE said...

y meyh?
adekah ni satu prank pada bln april yg x bape nk mulia neh?