Thursday, April 2, 2009

best rr tgk ni~

key rem0ve lagu untuk kamu menghayati vide0 ini~






selamat tid0 dgn tng~~~



19 comments:

Amer Aan said...

da tgk da...
sy la antunyer..
ekek

kEy said...

hahah~
real kan?
kal0 kite pasan efek bayang untuk nenek tu xde p0n kat lif tu~, hehe~

KhairiL's said...

hehe
menarik =)

kEy said...

hehe~
menarik bukan?

♥ Cik Ca said...

nanak nengOk lor...
tatOt... da r titO sensOwg..
hukhuk

ZARA 札拉 [사랑해~] said...

LOL!

best lahling!!

kEy said...

cik ca>>>

haha~
ala, tgk la cik ca tgk la
hahaha~


zara>>>

aik, suke pulak,
0rg nak bg die takut, heheh~

messyremo said...

bagusla remove lagu kEy...

kalau x,payah nk bukak blog ni sebab kuar pop-up suh download lagu tu..hehehe

NoRT said...

hahahha.. mlm ni antu mai kat hang la...

- iNtaN @ kEcHik - said...

bukak pagi2 tak takut da~~ :P

Eazy Izzuddin said...

ohoho..
antu2...
huhu...
xD

En. PeRD said...

aargghh.. tipu arrrr... ni semua tipu...

aku hUnNy (^_~) said...

key..!!!shoutmix key xkua..so..nk gtw kt cni..key tlh d tag..sile2 r mnjenguk k..

en_me said...

uhuhu..

cikeYda said...

i da lama tgk video ni..
diorg ckp kejadian jadi dkt hospital kota kinabalu..

but x taw la if ceta ni betul taw tidak..

ad3ck said...

macam mana nak tido dgn tenang baru je tgk video neeeeeeh! ehehehe.

Dzulfikri zulkiflE said...

sori key,aku x caye kat youtube..syirik..hoho

Pali said...

menurun nombor ekor best nih...

rina-chan said...

it kinda fake...
0ops haha
x_X