Sunday, November 8, 2009

Sile jangan tido awal, kerna kite akan ber-parrrttyyyyyyyyyyyyyyyyy

Disebab kan ade arus elektronik yang baru mengalir, dari anak telinga terus menjalar ke nadi-nadi, aku sekarang dalam keadaan SUPERDUPER HEPI!! Hilang lah segala mood-mood yang pasif tu. Datang satu perasaan yang rase macam kena sawan vavi sambil nak terg0lek-golek kat tangga dekat batu kapur sampai anak tangga paling bawah! Huh, memang happy yang mengalahkan happy meal ni. Happy yang nak masuk happy petala bumi dah ni.

Quote Pictures, Images and Photos

Apsal yang happy macam gaya nak mampus nih? Heh, yang tu rahsia. Siapa yang dapat teka, memang tanpe teragak-agak duit biasiswa JPA untuk sem depan, aku bagi semuaaaa nye kat k0rang...ekeke~ Cam tibe-tibe je nak wat Quiz pasal nak bagi k0rang sume adiah. Hah, memang sah haku ni dah kena sampuk. Cakap pasal sampuk, teringat plak la mata 0rang yang kena histeria tu. Dah macam rupe mata aku sekarang pasal happy sangat. Agaga~

OKlah, kang menyampah plak tulis heppi panjang-panjang ni. Cam die sorang je heppi dalam dunia ni. hehehe. Yela, heppi-heppi gak, mandi jangan lupe. ehe.

Happy Pictures, Images and Photos

when ur happy and u know it clap your hand
*clap*clap*clap*
when ur happy and u know it clap your hand
*clap*clap*clap*
when ur happy and u know it and u really want to show it,
when u happy and u know it clap your hand!
*clap*clap*clap*

OKEH! oke, stop heppi dalam mase seminit!~ KO heppi n sume 0rang tahu dah!

okey, cube korang jawab soalan ni....
KENAPA, gam super gajah ke, super duper glue ke, gam gajah, segala jenis gam la, kenapa kenapa kenapa die tak melekat dalam botol tu? Sile bagi jawapan bukan dalam bentuk fizik, kimia, biologi, math, sains, dan yang sewaktu dengan nye. Lalala~


Jawab jangan tak jawab. ehehe~

8 comments:

AHMADSUFI6177 REVO said...

sonang jer... pasal gam itu gunanya bukan untuk gam botol... mmg la x melekat...

ahahahaha...

Lionel Azry said...

eleh key =P

kEy said...

sufi~

haha...salah2... ;P

kEy said...

saruk~

eleh xleh jawab ckp jela~
ekeke~

Ries Lee said...

sbb gam tu gampang...
oooppsss! sory...

kEy said...

pakcik~

oit oit~
gam tu 0rang susah, suke2 je ckp die gampang!
ekekeke~

Fatt Chin Choy said...

mcm org tgh jiwang

kEy said...

fatt~

oit oit!
bukan rr!
x main rr mee cintan2 ni~