Monday, November 9, 2009

Mari Mari Datang!

Esok, aku akan jawab satu lagi Paper. Dengan terjawab nye paper esok, tinggal la lagi satu paper je iaitu bersamaan dengan 15 November 2009 ni.......
yuhuuuuuuuuu! paper akhir tuh........hehehe! Sape tak gumbira kan?
Tapi lame sangat nak menunggu nye.....Saje nak meningkat kan K0s Sara Hidup aku btui UITM nih.....huhuhu~

Ape ape p0n semoga berjaya lah SAKINAH ek?
*heh, cam org gilak wish kat diri sendiri!*

Pas abis paper tuh aku bercadang nak g Mintak Keje!

fast food Pictures, Images and Photos

Then datang mintak keje terus dapat jerk. Ceh, tah mencabar betui interview zaman sekarang ni. Pegi2 jerk terus dapat. Kot ye p0n tak cukup perkerja, saje-saje la wat2 tanye soalan mencabar sket. Ni tanye bile boleh masuk. Aku jawab 3 tahun lagi kang baru ternganga mulut! HAHAHA! ceh, cam setan gelak! Naseb baik yang interview tu p0n EX-DAk UITM. Sempoi giler manager nih! Nanti time keje leh la tuang kerja camni! Ak Ak AK!

Fast Food Fast Women Pictures, Images and Photos

Tapi yang aku pantang nye, time mintak keje tuh! Ade plak sorang mamat ni. Mase mule-mule aku ngan kawan aku tu datang mintak keje. Huh! Gaya cukup punye kerek macam nak ajak lawan guli jerk ngan aku! Pastu, lame-lame tengok gaye cam budak tak cukup umor, sekali dah umo 24 tahun p0n. Kerek plak tu bagitau dah ade Degree~ Hape?? Ko ingat ko sorang je Degree dalam dunia nih? Master Q dalam cite komik tu p0n tak kerek walaup0n die master okeyh!

Africam Fast Food Pictures, Images and Photos

Sekali time aku nak blah ngan kawan aku, alih-alih mintak no tepon! Cis! Marang Kerapu Marang Sekeper btul! Mat oiii! Ko nak no tep0n 0rang ko pegi bukak r Yellow Pages! Yang ko tanye-tanye no tepon aku tu wat ape! Sekali aku tak bagi no tepon haku, kan dah malu! Hahahaha~ Pastu ko bleh plak rembat no aku tu kat borang application mintak keje aku tuh! Cis! Mendatang kan lautan menggelegak dalam kepale hotak aku btui!


Fast Food Kills Pictures, Images and Photos

Ehehe..Ape ape p0n harap ko dah tertipu lar dengan kate-kate aku yang aku ni dah berpunye ni okeyh? =P Ko pun dah tak call aku dah pas aku cakap aku dah ade yang punye aritu. Bagoz lar! hehehe~

Fast Food Pictures, Images and Photos

So, sessape yang dok area-area SHAH ALAM, dekat-dekat dengan sec 7 tuh! MEh la datang support kedai aku nih! Aku kerje kat Fast Food A&W yang baru bukak dekat dengan petronas tuh! No Diskaun-diskaun ek! pasal bukan bapak aku yang punye kedai! heheheh! Lai lai!



16 comments:

merahitujambu said...

wah..dh nk bas exam dh..goodluck ek..pasni jgn tanam anggur byk2..
lau nk tanam tu biar laa berbuah..huhu..good luck

adiwarnatasya said...

Gud Luck...
Moga success tuk kamu...Aminnn:)

kEy said...

merah itu jambu~~

ekekeke!
kal0 key tanam key pegi anta sket la kat umah! ma0? ekekek~

kEy said...

adi~

hehehe!
thanksss!
AMIN3!

LuVidA^^ said...

gud lux heheeee

BUJANG SUSAH said...

Assalamualaikum... Salam ziarah dari sahabat.. nice blog n good entry..

Sedikit tips dan info buat teman2 bloggers.. perkara remeh yg kita kurang perasan dan tutor 4 the latest read more.. tengok jgn x tengok.. sila
klik disini.

Semoga bermanfaat insyaAllah.."Sebaik-baik manusia ialah orang yang dapat memberi manfaat kepada orang lain"(Hadis riwayat Al-Qudhi).

"SAMPAIKAN WALAU SATU AYAT"

"Sesungguhnya yang paling ditakutkan daripada apa yang aku takutkan menimpa kalian adalah asy syirkul ashghar (syirik kecil). Sahabat bertanya: "Apakah dimaksudkan syirik kecil itu? Baginda menjawab: Riak." (Hadis riwayat Imam Ahmad).
Wallahualam.

"Demi masa. Sesungguhnya manusia dalam kerugian. Melainkan mereka yang beriman dan beramal soleh serta saling menasihati untuk kebenaran dan saling menasihati untuk kesabaran". - Surah Al-Asr:1-3.

blog anda bagus dan bermanfaat...!!! Teruskan menulis.. Semoga sejahtera dan semoga sentiasa diberi keberkatan.. wassalam.

AzuanBudakPandai said...

betul betul tak mencabar interview tu hehe

Siti Nor Aisyah Bt.Rahman said...

hahahha.. sengal pny minah.. ko cko byk sgt kot tu yg mamat tu dr kerek jd korok.. hahah... gelak seh.. keje leklok.. jgn ko p dpo tibai makanan dah!

kEy said...

sis ida~

thankSSS~




Bujang~

thankss ek~
panjang tulis nye~




Azuan~

hehehe~
tau xpe!
ko la interview aku!!




ecah~

hehe, ape plak aku!
aku diam je...
kawan aku tu yg byk ckp ngan die.
hek! k0 ni tau2 je aku keje situ nak mkn!
ekekeke~

misz benida said...

kalo g a&w nk ode pe ek??
brkurun kot aku xmsuk c2.

kEy said...

benida~

weh, sebenarnye aku p0n same!
hahahahaha!

Ries Lee said...

boleh blanje a&w pasni...

BuLaN iTu aKu said...

takut la nak pergi interbiu
baidaway.. good luck ye yunk

kEy said...

azrie~

buley3...
buley blah!
ekekek~


bulan~

aiche che...
jgn takut....
hehe~
gudluck!

Fatt Chin Choy said...

blh ler aku g makan2 sambil tekel ko

kEy said...

fatt~

bleh kne 0rder d0uble~