Wednesday, November 11, 2009

Hensem Sangat kah Aku??

Melihat sepintas lalu sekitar laluan trafik contest kat blog lumut, wah-wah. Dasat2 entri yang diorang ni buat. Siap ade lagi yang hantar due penyertaan bagai~ Ekekeke, contest yang begitu mendapat sambutan rakyat jelata betul. Terasa jadi macam spesies terancam yang semakin pupus macam tenggiling pule melihat nye. Tarik tali la macam ni. Erk? tali? Apakah ayat BM ku?

********************************************************
Semakin hari aku semakin kagum pula dengan peningkatan darjah personaliti diriku ni. owh! kedengaran bongkak lagi riak disitu. Kenape begitu? Ikuti perbualan ini.

Si F memandang aku tanpa henti.

Aku memandang F kembali dengan muke blur-belagak-suci. F cepat memalingkan ke arah lain. *haish, tetibe macam dapat dejavu pulak tulis ni, macam cara penulisan Zara jerk! ekeke*

" Yang, kenapa u pandang-pandang i? "

" I pandang u ke? "

" Kan u pandang tadi?"

" I pandang?"

" Habis sape pulak yang pandang?"

" Bukan U yang pandang?"

" Oit oit. ingat ni Rancangan Spontan ke? Soal Menyoal?"

Tibe-tibe, F melihat ku tanpa berkelip, then,

" Yang, i tak suke perempuan,"

" Hah?"

Then aku dan F bantai gelak.

Aku bantai gelak sebab aku tak paham ape niat die cakap macam tu tibe2. Adakah kerana diriku yang terlampau hensem, lalu menyebabkan beliau tergoda? Adakah disebabkan aku lagi macho dr KAKAK HENSEM? *siapa kakak hensem? satu hari nanti la stolimoli ek*

Yeah, ingin diberitakan dan diwartakan F tu pompuan. Ekeke. Statement beliau tu menyebabkan beliau dichop Lesbian selama 30 saat. Hahaha!

Kemerengan orang-orang sekitar ku semakin terserlah. Owh, sesungguh nye aku tidak merasuk pemikiran mereka. Apatah meng-hipnotik mereka supaya menjadi semereng ku. Tidak-tidak. Aku bukanlah tak kreatif seperti itu. Jika, aku mahu mereka mengikut ku sekali pon, sekurang-kurang nya, mesti setanding dan sehebat impak Sumpahan Mahsuri di, erk, maaf lupe pule dimane. Pang! Ni sejarah budak kecik pon tau!

Haa! Aku ingin meminta tulun! Skype ku dilanda orang horny-owrning-mukestimnakmamp0s!
owh mati lah aku!

+klik untuk tumbesaran+
tgk, time aku tgk wat entri ni p0n aku trime panggilan menggile dari si SEXY GUY! wekk!
erk...abaikan bnde-bnde yang tak berkenaan!


Owh! Nampak nye personaliti ku meningkat-ningkat pada minggu ini. Harus lah ibuku berbangga kerana aku merupakan anak hasil dari perbuatan beliau dengan suaminya. Maka, baka ku adalah hasil dari perhubungan percantuman benih itu.

17 comments:

merahitujambu said...

wah.ramainye peminat key..erm...dh abs exam lom nih??

ahchOng's said...

anda kalu pakai guni beras pn ensem laaa..
anda dgn bekas taya kreta kt jalan..
anda ensem byk lagi..
kata cong kepadanya~~

LuVidA^^ said...

percantuman benih..heee..
=p

Fatt Chin Choy said...

peningkatan personaliti... maksud ko makin berfikiran tuttt ker.. haha

BuLaN iTu aKu said...

tentu la ko ensem..
hehehehehehe

kEy said...

merahitujambu~


hehe~
blom abis agy...
ade satu paper lagik ni...



ahchong~

owh, trime kasih2..
berbangga menerima pujian itu~
=P



sis ida~

ekekekek~
ma0 ke?
=P



Fatt~

haha!
kalo itu yang kau paham, buleh juga!
hahaahha~



bulan~

owh, thankiu la bulan~
syg u lbey la...
hehehe....

Anonymous said...

ok lah tu.........!

«♪Ruff♪» said...

key ko ensem + kacak...
huhuhu...

adiwarnatasya said...

Owahhh:)

Pais Chaos said...

mata pelajaran yg saya minat pada waktu sekolah iaitu pencantuman benih..haha

HEMY said...

bisex je senang citer..ahahaha

bellar0ssa said...

hahaha,adekah ko ensem wahai key..

kEy said...

anoy~

yeah~
ok la tu....~




ruff~

aku xde duit nk bg~
ekekek~






adi~

oueahhhh~





pais~

ekekeke~
xdela subjek lain ko minat ek~




hemy~

hehe, ko dulu la~





bella~

ya, aku juga tertanya2 ensemkah aku~ agaga~

Daffodil D said...

spam sahaja mereka itu.. yeah~

kawie2020 said...

ko awek yg encem n kacak ker? hehehe.. bleh ngorat tak? aku x kisah janji ko pompuan... hahahaha (sakai je ayat ngorat aku nih)

kEy said...

d~
ekekkee!
tu pasal!


kawie~
ekekeke!
ha sile lah ngorat aku!
haha!

Ries Lee said...

ish.