Saturday, August 29, 2009

Impian yang masih belum tercapai

m00d : happy2 + frust2 sket dgn internet yg sgt mematuhi keadaan lalu lintas.
azam : ingin berpuasa penuh tanpa ganti gantian mahupun fidyah fidyahan.


owh, lame sekali ya ana tidak menaip naip di keyb0ard sendri.
sempena bulan ramadhan yg sgt mulia lagi murni ni, izinkan ana membahasakan diri ana ni ana ye?
ahakZZZZ.....

cis, kep0y0an terserlah.


Key s0nok tgk member2 key ni semangat je buat bl0g. tapi masalah nye malu2 ma0 bg tgk bl0g
(kpd seSAPE yg terasa, naseb badan! lalala!)

Diingat kan sekali lagi,

(rasenye xpenah ingatkan sebelum ni, tapi halal la..)

perhatian 1gif Pictures, Images and Photos

BLOG ni diwujudkan atas dasar suka-suki.
xde kena mengena dgn sesape melainkan mmg bertujuan utk dikenakan.

segala ketidak puasan silalah disalurkan dgn mengambil wuduk di surau berdekatan. setiap patah huruf yang tertera mahupun tertaip, sumenye dari 0tak sendri tanpa ade niat untuk menceduk, mencil0k, mahupun mencalit dari mane2 bl0g.

Untuk apakah peringatan ini?
sebab baru2 ni key ade jumpe satu kes k0ntr0vrsi, dimane berlaku nye kes cil0k mencil0k idea.
>>pendapat key, kes ni xdela seserius kes k0ntr0versi artis melampau mahupun kes selsema b*** terlampau banyak ni. tapi kes ni adela menyebabkan beberape hati terluka
(terluka ke? memandai je aku nih!)


pada sape yang tahu ape yg key cakap ni, tahulah. yang xtahu, buat2 tahu. yang buat2 tahu, teruskan buat2 tahu sampai tahu.


Ape2 p0n ini cukup untuk dijadikan pengajaran pada bl0ggEr yg banyak main bedal je menulis ape suke je dalam bl0g.

macam key ni, hehe~

Weh, sape2 yang penah, atau bakal terasa mahupun sedang terasa waktu dan saat ketika membaca bl0g key ni,

mohon maaf lahir batin Pictures, Images and Photos

10 jari key susun tanda mohon maaf.
(oho, adakah mood puasa ni yg membuatkan key ter-insaf nih?)

Ape2 p0n, pada2 bl0gger2 yang menulis bl0g sekadar tuk suka2 memeningkan pembaca bl0g, syabas diucapkan sebab ade jugak 0rang sudi nak bace ape kite meraban nih.
Dari simpan dalam hati sakit hati s0rg2, baik kite luahan kan untuk sakit hati bersama2.
-----------------------------------------------------------------------------------

Berbalik kepada tujuan asal key nak menulis hari ni. hehe...

Dari kecik dulu, sampai la sekarang ni k0t... key selalu berangan nak jadi salah s0rg ahli dalam kumpulan band. tapi kalo jadi.........

vokalis : sure asyik kena 'go back and practice' punye
guitarist & bass: naik bas reti rr...
drummer : b0leh la kal0 setakat gune b0t0l air k0s0ng ketuk2 tgkap umah 0rg.

abis angan2 tu tggl angan2 jela........
berkecai la angan2 diinterview wartawan tu..........

DREAMS ARE POSSIBLE

tapi key pelik la,
nape ye, kat malaysia ni band perempuan macam dah xde je.

yang pernah key tahu,
ELITE n LIPS.
key xmengambil tahu sgt hal2 pemuzik tanah air ni, s0 key xtau la k0t pernah wujud kumpulan perempuan yang lain.


IMAGINE GIRL BAND Pictures, Images and Photos

kan best kal0 kumpulan penyanyi perempuan ade. kurang2 k0t di0rg terbace bl0g ni, bleh la di0rg merealisasikan impian tak tercapai key ni. hehe..

Mickey Mouse Pictures, Images and Photos

tgk kumpulan band perempuan yg key tahu kat luar negara, pussy cat d0g? ah, entahlah ape kename gr0up nye tapi terkenal la jugak k0t kan.
bestkan dapat main alat muzik nih? mmg realease tensi0n....

s0, cukuplah dgn ape yang ade.
Key jadi jela pemain alat muzik gamelan yang key tgh j0in skrg nih....

Aril au gamelan Pictures, Images and Photos
(kecik2 dah main)

0wh, hidup yang penuh cabaran..................................

P/S: kepada pemain muzik gamelan yg dah jumpe bl0g ni tulun senyap2 sket ek~ =.="

29 comments:

Anonymous said...

pmain gamelan itu akn hebohkn blog ni kpd seme wrga uitm..haha..=p

kEy said...

oit pakcik aziz satar! sibuk je!
ahakZZZ~

cik intanurulfateha said...

.cheh
.x de instrument laen ke? ;p

xuen adyla said...

lawak ar kak key
hahah
ceria gitu

vidadarisakura said...

no cilok2.
nonono

green said...

doa2 arr, mana tau 1 hari boleh tercapai

Anonymous said...

law trcpai pn hrp2 key xde lam band tu..law x knpem band tu x thn lma..haha..=p

Monkey D Luffy said...

takder plak org nak ciplak aku

Syahir Darksyde said...

azam: nk puase penoh tanpe ganti-gantian.

sure ke boleh? cuti seminggu cane? huhu

kEy said...

~ sis intan

xde2....tula instrument terbaik.
bleh wat ubat td0 terbaik!
agaga~

kEy said...

~ xuen

aisey...
gembira kne slalu2 maa
bru happy g0 happy~

kEy said...

~ vivi

ala vi ade ke 0rg nak cil0k idea k0 tu?
buat rentap bl0g di0rg je asyik kne maki..hahaha~

kEy said...

~ green

kang trcapai terkejut beruk plak 0pah sedara aku tgk terl0mpat2 atas stage tuh!

kEy said...

~ aziz satar!

eh, diam pakcik!
band tu mashyur tau kal0 aku yg masuk!

kEy said...

~kapten

k0 nye bl0g mmg byk dah unsur2 pencemaran bl0g, xde mase 0rg nak tru k0 dah~

kEy said...

~ syahir

cis! d0a k0 ke yg menyebabkan aku xleh p0se arini???

cis! cis! n ciS!

Anonymous said...

haha..yela2..smga impian jd knyataan..=p

LadybugYNA said...

key kalau nk tubuhkan band ajak yna skali. jgn lupa. amanah ni hahaha XD

AuraFIza said...

waahh..
impian kte same..
org pn tringin sgt nk pndai men gitar or drum..
pastu nk ade band sndri..
wlaupn tau mmg tak layak ade band sndri..huhu

1st time singgah ur blog..
NICE!!
nice blog.. nice writing..
keep it up~
PEACE!

HEMY said...

penah ada kan band pompuan.tp susah bertahan..kalau masing2 tak reti handle gossip..pastu msg2 nk kawin lagi..payahh

khaLifah feDi said...

wah besar cita2mu key !!!

harap berjaya..

Eazy Izzuddin said...

selamat berpuasa penoh..
xD

zino said...

selamat berpuasa.. semuga tercapai nak puasa penuh tu... tapiii boleh ke? hehe

Putra Al-Maliki said...

Teruskan berazam dan berusaha untuk mencapai azam tersebut..hehe

Dzulfikri zulkiflE said...

MAKCIK! ko ingt aku?:D

meor saiful rizal said...

indie rock..rock n ride..hahaa

syed mohamed bin syed hassan (jen) said...

hoho..papepon,mai santai blog gua..kite rilek2..

LuVidA^^ said...

kalau merapu je kt blog...xde la kes cilok2 kan..huhu~

bibie_boodyn said...

jom la join band aku...hehhe..