Tuesday, June 23, 2009



h0hoh0ho~

sgt la lme x menghapdate....
ini sgt sgt syi00k bercuti!
>>> pada sape2 yang dah f0ll0w bl0g key, tQ sgt2~
setakat ni key xleh nak f0ll0w anda balik, kena pelan2 kayuh sbb sape suh anda tulis entri byk2 sgt, kan key dah kne amik mase lame nak bls, kan?


sekejap je l0rh dah nak kena balik shah halam tuh!!

sgt xbesh!!!

dah la tempat tu suda ade itu SELSEMA BABy! * sukati haku xmao sbut H1N1!~lalala~

ade ke patut ~~~

time cuti2 ni.....
besa la budak baik~
time cuti ni la~
tid0 xckup~ mkn xckup~ maiiiiiiiiiiiiiiiinnn je byk~

habeh dpat la selsema~
di0rg leh kate selsema 'baby' tu! si0t~~~

Time2 cuti ni key wat la part time~
n arini ni last day key kat sneee~

huuuuu~
perkerja tersygg la katekan~
sume sdey mao lepas~
ahakZZZ~


siap dpt present lagik!! haaa best tu!~





aiseyyyyy~ sebelum balik tu siap kne blanje kfc lg~
siap ku bedal la 4 ketui ayam~
agaga~ buruk lantak bt ui~ ngeee~



key p0n ckp la time kasih pe sume~

key p0n ma0 ckp~


~kak faiz~

~pakcik tue haiQal~

~kak Wan~

~a`a~


~en hisham~

~mas0m~



~hazli~

~hj rashidi~

~red d0~



*syg kam0 sume, muahXXX*



*adik n key*
~owh sy mmg xkemas, sile abaikan n tatap muke je!~






10 comments:

♥ cik intanurulfateha ♥ said...

.welkem~ :)

HEMY said...

salinah ke ejaan jawi tu??

NoRT said...

wahhh....hang da kembali ye kay!!

Monkey D Luffy said...

ko wat part time apa?

bagi senyuman cam dlm pic je ker?

kekeke

.palisevenfold. said...

oit, welcome back ;p

Nadine said...

balik cepat-cepat ye..

zino said...

selamat masuk belajar ... alang pun nak balik ke shah alam juga nanti..

Mayalolita said...

Ohhh...this blog is really nut....
But.... I really-really like it...damn...go crazy....

en_me said...

jeliterrnyerr..

merahitujambu said...

key dh kembali berblog..