Thursday, May 7, 2009

i luv u??? yeess!!

yayyyyyyyyyyyy!


suda abis exam!


k0rang leh bayang kan tak bertape gumbira nya rasa hati ini??????


yay!!!!

maaf la lec~


jawapan2 yg dah dijawab dlm exam sungguh mengharu birukan hidup pemeriksa waktu kit0rg bersukaria time cuti ni!!!


yuuuhuuuuuu!

rindu mao balik rumah jumpe pakwe lame, hehe~


ingt kegembiraan terlebih mmbawa padah!


hehe~




Oke oke~

Key mao hapdet ni~

K0rang penah tak serempak ngan gangster ?

Kawan baik ke?

Ke k0rang mmg gangster ke?

Sbb arini key nak cite pasal gangster~

Key teringat satu cite mase key penah terlibat dgn geng2 berkumpulan ni~

Bukan terlibat la, tak pasal2 terbabit~



gangster Pictures, Images and Photos

mSe tu um0 p0n mude2 lg.

0tak xmtg~

Mase tu key baru pas SPM~

Keje kat CC~

Mse keje citu, key kenal satu br0 ni.

Then satu hari ade mmber key ni wat hal~

Br0 yg kenal key ni, pggl key tuk jd saksi dlm satu hal tu.

Perghh~

Mse tu k0rang bygkan ek~

Mlm!

Belas2 m0t0 parking satu tempat~

rempit Pictures, Images and Photos

Sume tgh tggu key dtg~

Sume budak2 tu kne turun sbb kes ni.

N di0rg sume tgh tggu key bg penerangan sbb key ni saksi hidup~

Dem cuak mse tu!

Terserlah lah ketakutan kat muke mse tu beb~

takut... Pictures, Images and Photos

Ma0 xcuak kne s0al2 ngan 0rg2 muke pecah rumah tu!

Walaup0n bukan key yg wat slh, tp key yg kne s0al byk tau tak?

Yang s0al2 key tu dah la rambut perang cacak2.

Subang sebelah siap ade tat00!

3d tatoo Pictures, Images and Photos

Muke sume ganaZ, angker2 je key tgk~

Pastu tgk key cuak, leh lah ckp cmni

“ Ala xpayah takut, kit0rg muke je ganas, ati baik” pastu gelak macam p0ntianak~

Laugh out Loud Pictures, Images and Photos

Dem die xtakut!~

First time dlm hidup la key kne cmtu..

Dah la key wat malu mase tu…

Time bawak m0t0 nak g situ,leh terbel0k tempat lain sbb xjd nak benti situ!

Sti di0rg panas je tgk!

Then, mse nak bawak, leh lah ter willy, wekang sume key terbuat!

budak wekang Pictures, Images and Photos

Bwk m0t0 p0n jd semput2~

Dem, mmg nak malukan key je m0t0 tu hari tu!

Yang 0rg2 laki atas m0t0 tu, sti dah gelak beratus2 kali dlm hati~

Huhu, malu tau!

Then kes tu selesai dgn s0rg budak laki kne pelempang~

Tampar Pictures, Images and Photos

Erk…cuak je tgk mase tu~

Turun2 je budak tu dah kne belasah~

Pastu saksi hidup ni dilepaskan lah akhirnye dgn selamat~

Fuhh~

Lega2~

Key jd teringat kat kejadian ni mase key dlm bas rapid~

K0rang yg penah naik paham2 la bus yg kesardinan tu~

Mse tu ramai 0rg berdiri~

Then key terpandang s0rg mamat ni.

Gaya style sume tu ade la gaya cam mamat2 samseng gak~

Pakai spek, rambut perang cacak~

Punk Pictures, Images and Photos

Then time key ralit, mamat tu xde.

Key c0nsider die dah kluar la.

Bile smpai stu tempat yg ramai 0rg turun, mase tu dah de ruang skit, then key nmpk laki tu.

Aik? Xturun lg?

Abis nape die berdiri plak? Td kan die duduk?

Rupe nye mamat tu bg tempat duduk die kat s0rg makcik tu~

Mase tu hati key mcm dpt satu sentakan gak la.

Wah!

hormat Pictures, Images and Photos

salute!

Jgn tgk rupe! Rupe ganas2 p0nn, ati baik maa~

Then key teringat ayat yg jadi kat key mase key saksi hidup tu~

>>> “ Ala xpayah takut, kit0rg muke je ganas, ati baik” pastu gelak macam p0ntianak~

Muke ganas, xsemestinye ati ganas kan?

Owh, saya suda paham!

Understand Pictures, Images and Photos


p/s: owh seronok nye dunia ini~

ternyata bahagia!

yay!!!

Orait key taip ni dalam keadaan mengantuk, s0, typ02 n kesalahan sile maap kan oke?
(* npe aku xckp cmni sblum peksa? ciss~)

47 comments:

♥ cik intanurulfateha ♥ said...

.rmbut saye cacak2 :P

khaLifah feDi said...

emm...well...

harap2 kookeh saat ini ea!!!


eh pelik dan heran lah..n3 nie..hahaha..

harap ko wat satu pglmn ok!!

kEy said...

sis intan~


haha~
kmu mmg punk sejati~
tahniah~
lalala~

kEy said...

kf~

ala, k0 layan jela ape entri aku ni~
agaga~

Kipas said...

muke ganas tp... ati baek... stilll lg buleh terime...

tp...

klu MULUT jahat... tp ati baek... x bleh terime... dr ati la datang ker mulut...

Sly Nolan said...

wahahaha.. key kong kang kok ker kau?

xuen adyla said...

dulu ada stripe kaler blue wujud di rambut xuen

xuen ganas ke?

hhaa

fa_girl said...

Hehehe...
Bagus2...
Kak Key dah ada pengalaman jd saksi ni...
Kalau mcm tu, nnti kalau fifa ada problem, fifa suruh Kak Key jd saksi k ??
Muahahaha... =D

KhairiL's said...

key apsl x bwk kes ko ni ke mahkamah

wakaka =)

PriNceghOstz said...

nasib la key xtrikut smpai skunk ek...kna la pndai jga diri..

bulan bintang capricorn said...

so kira cm dun judge a gangster by their appearance arr an..
hahaa

tyme dierowg mintak key jd saksi 2,dierowg de soh wat sumpah cm kat mahkamah 2 x??
"sy bjanji akan berkata benar semata-mata benar"
hehehehe

syok arr dpt pengalaman cm2..
even ngeri tp lucky..x sume owg rs jd saksi dlm mahkamah gengster ;)

Railey said...

Hurm... Dats What They Call Dont Judge A book By Its Cover..

Da' daffodil D said...

rambut perang cacak2..ade tattoo siap..
cam penjual pirate cd je..
hohoho

Monkey D Luffy said...

aku pun gangster gak

auwwww

merahitujambu said...

huhu.key..dh merdeka ke??

boboiz said...

muka boboiz pon ganaz gak..tapi hati boboiz baik...huhu..

Nazra~ said...

haha, rileks2. jgn lps exam pn trlebih tension ^_^

asis said...

gerun bce entry nie

lya said...

wah2 , best exam dh bis !

lya said...

wah2 , best exam dh bis !

HEMY said...

aku siyes tak kisah penampilan macam mana..asalkan tak kacau org...tp melayu mmg mudah terpengaruh..terlalu taksub

rasa kalau main congkak tu tahap global..ada pnya geng congkak melayu bergaduh...ahahaha..caya lah

kEy said...

kipas~

hala, kal0 mulut jht tu xdenye hati baik!


ej~

kmu nak kne sekeh ke?


Xuen~

pergh, real ke, dye?
pergh angker2, biru trus, hehe~


fifa~

huhu~
byk la dak kecik ni, hehe~


kriell~

mao nye ke mahkamah, seratus taun p0n xsettle lg kes aku ni~


prince gh0st~

xtrik0t p0n,
mse tu je xpasal2 terlibat~


bbc~

best gak la bile pkir balik ade pengalaman ni,
tp kal0 ade lg skali,
simpang xm0 dah!
tak0t~


railey~

yeah!
thats rite~


daf~

key ase bukan takat pirates,
busher sume tu sti ade la!
k0nfem!


kapten~

smpi mati nda mao caye~


merahitujambu~

yeah!
i;m a free w0man~
agaga~


boboiz~

ahakZ~
yeke?


nazra~

yela tensi0n ma0 pilih destinasi h0neym00n nih!
ahakZ~


asis~

ape je entri aku yg k0 bce xgerun?
cakap?
ahahaa~


iya~

yeah yeah!
habis suda!


hemy~

hehe~
bergr0up xpe,
tp smpi bile bergr0up dah rse hebat sgt,
leh brani kac02 ank 0rg tu yg masalah!

Lockheart said...

kenaa aku gelak bace mende nie...sah aku tgah tension...watever aku suke bace blog niey tp x pnah post comment pown..lalalala...

♥ Cik Ca said...

key...
meremang bulu cikca nengOk pic tu..
yg kat lengan tu lagik la..
mak aihhhhh...
nitemare mlm ni..
hahahaha

dude said...

rambut gua belah tepi..
tapi hati gua ganaz..
hahaha
boley tak mcm tu ;)

Dzulfikri zulkiflE said...

key,aku pn gangster,aku ade geng moto..motrola..huhu

NoRT said...

biaq muka ganas...tp ati baik..

green said...

yerp..hati mesti mau baik..

Tukang cerita said...

Key...

kalau nak tau alumni stesma tu...
terjah blog akak..
klik kat blog Miss Lina 'Stesma forever'..
ada info disitu....

oh_daNia said...

kadang2 bad boy cute gak wat skandal..huhu
cari nahas~
ahahaha

Benrauf said...

ade jugak jumpe kes camni..xbes2

akudinda said...

"Pakai spek, rambut perang cacak"
aku tau sapa dia... anak pak mat tempe...

azizan4444 said...

waa da bes exam..ley enjoy la lps ni..hehe..

Igniz said...

kiranya spesis muka slipknot, tapi hati westlife ar ni..XD

zamspotte said...

huhu, merasa jugak lar menjadi gangster kamu ni haha...

taper... gangster2 pun, hati mesti mau baik... blog kamu sangat menarik... ku masukkan dalam senarai bloglistku disini:
http://zamatglance.blogspot.com

pulasperut said...

lalala...

babymiLosh said...

lempang melempang amalan mulia. hehehe :p

haruan tasek said...

aku pun gengster gak... sama le kita

Dzulfikri zulkiflE said...

key,ingt aku? huhu

ah bu said...

psl gamba kne tampar tuh.
ala.. cm geget semut je..
hahaha..

en_me said...

salammms.. hmm

░♥si lampu neon♥░ said...

muka ganas tetap menakutkan walopon ati baik hahah

future phenomenon said...

salam tumpang ziarah. jika ada yang berminat dengan teori konspirasi, sejarah nusantara yang hilang, sufism, kebangkitan akhir zaman..sila lah ke nusanaga.blogspot.com

harap salam ukhwah akan bertaut demi masa depan..sekian

The Exquisite Instigator said...

haha. baik gle mintak maap kt lecturer :P

Dakjaat™ said...

hehe sudah bace.. :)

saje nk bg tau..(",) said...

yeah...punk not death..
ehh...hang kew tuh..?
lorr..haku ingat hapeh yg rambut cacak tuh..
naseb x call owang zoo tangkap landak..waa kaa kaahhh..
peace..(",)

COLOURFUL SHAWLS said...

new lovely shawl..polka dot, abstract design and many more.. 1 for Rm13, 2 For Rm25, 3 for RM36..