Monday, April 20, 2009

POLIS rasuah?????

sien la~
aku mao cite pasal first exam aku~

lol~


first aku exam ni bi~


aku lupe bawak
SLIP EXAM, yang sahkan aku kne duduk exam ni.


MySpace

tr0k tul.

first exam suda buat hal...~

then aku tgk pengawas peperiksaan tu muke bapak garang~

sah pasni aku kne mara kaw2, dlm dewan yg besar gabak ni~

huih, malu kaum weh~

MySpace


baik aku blah balik amik slip....mase tu mmg nak dekat sgt dah start paper.



Mse sebelum dtg tu, aku ingat dah kne bawak. tapi pasal aku malas la nak patah2 balik, aku wat slumber la,



tapi neng0k muke pengawas yang garang mcm mao makan 0rg tgh check2 slip peksa kawan aku, aku dah cuak dah~



then~ pengawas tu dtg check kertas kat meja aku. ah suda......



MySpace


aku ngah jawab bi ni xsng ati~
sti die tanye punye, sti punye la~



Pastu " miss" die udah pggl aku~

erk...ni yang aku cuak ni. aku wat muke xbesalah pandang beliau " yes?" - ceh p0y0 la k0 key!
" Where is ur..." pengawas tu wat signal2 petak kat aku~ slip la tu!!

aku sje wat muke2 blur. kunun xpaham ape die ckp. weh pandai k0 ek key! dem!


" ur slip?"
- dem beliau ingat pulak mau sebut mentang tu~


" owh, my slip,heheh..... i f0rgot to bring it......."
then senyum2 kat pengawas tu. Pastu dan lagi main kenyit mate sebelah!~ lol, bleh lak terkenyit!!! Abis aku, sah!!



then pengawas tu senyum je balik kat waaa~ dem! aku ase tula senyuman paling manis wehhh~
naseb beliau xmara2.
walaup0n muke beliau garang, tapi beliau senyum je kat wa. huhu~


MySpace


thankiu bangat ek~


wa syg sme lu smpi siang~

agaga~



khas untuk diri sendri!! save n upl0ad dlm OTAK!!!



pastu pengawas tu bg pegumuman kate exam suda lagi 15 minit~

aku p0n siap2 kan la cepat2~
lme2 skit pastu beliau bg lagi pengumuman, kate lg 14 minit.

Oit??? apejadah~ takkan lame2 td bru seminit?
then, xlame lg pastu, die wat lagi annouce kate 20 minit~



dem!!

aku ke annouce ni yg xbtui???


MySpace


aku p0n malas mao amik peduli!!

aku dah mule la main merepek2 kat tempat ku.

main ushar2 mamat2 nsem la, main uli2 tepung la ape la. dem b0san gile~


aku p0n pikir2 balik 15 minit yg aku dgr tu 50 mint la~
k0nfirm~


sengal tul la bi~

fifty dekat2 je dgn fifteen~

s0 aku yg sengal ni jd siap awl~ pastu b0san, dem! dem!



MySpace







Exam ni lak pasal critical thinking~

0tak aku p0n mmg tahap kritikal dah time jawab ni~

mmg tahap death mao pikir2 ayat p0wer ni.




mne tak nye, 0rg lain rilek bawak kamus! aku je xbawak~
dem, aku lupe exam bi ni leh bawak kamus~


dem skali lg pade aku yang bangang pelupe ni~


argghhhh~ ku tensi0n kebadakkan btul~



MySpace






oke....


abis bab tension~

hehe~


mao cite bab lain lak~


walaup0n ku bengkek kat
MU sengal kalah kat evert0n~




(walaup0n aku s0k0ng MU, tp aku bg ni untuk di0rg bulan nih!)



ku mao ty la pasal rasuah2 ni~


hehe~

time aku jawab peksa tu rase mau rasuah je pengawas tu bg jawapan

aku adela dgr cite.....kan?kan?

dgr jela.

p0lis ni kuat rasuah!



haip!

sape kate ek?


ayah key dulu p0lis gak~



hmm......xmain la rasuah2 ni~

tapi ayah key p0n kate mnde ni mmg wujud.

tapi aku ase.......menda ni macam btul je~
btui ke?

slalu nye yang berkaitan dgn rasuah ni, 0fc0z la p0lis trafik.

time saman2 tu di0rg rasuah mintak duit k0pi~

huhu~

s0, key mao la pendapat k0rg...

tul ke cite ni?



erk~ ni bukan aku yg edit~ aku cil0k je~


ape2 p0n



sy tabik pd p0liS nsem yang keje pen0h dedikasi


TANPA RASUAH!



asal lak key terbukak cite pasal rasuah ni?

0ke.....cmni sebenarnye.....

'
'
'
'
'
'
'



key bace kat MASTIKA bulan mei

beli la ek kal0 nak tau,

p0m0t ckit
(*erk.....keluaran mei dah kuar time april?, mastika mmg cmni. terlebih rajin)


mastika kate......


POLIS RASUAH


huhu~

s0 saman mastika

bukan saman key~

lalala~


p/s: credit t0 cik ca sebab aja blink2 ni.
n kredit t0o ejad sbb bwk g tgk b0la smlm~


dem, kalah, baik hisap shisa je semlm!

erk, ayat diatas di invi kan kat mak mertua~
sori ler entri TERpanjang secare sengaje

agaga~

43 comments:

luvida said...

pewitt!~
gud luck exam.
same la kite.
adeh
jgn lupe slip yunk!!
x aci men kenyit2 ngn pengawas exam! lolzz

xuen adyla said...

main ushar2 mamat2 nsem la,<-- adake?

pass sorg kak anna

lolx

ada lak exam cmni

hahahah hebat la ni siap cecpt

kenyit mata kat dy kalu dy kasi flying kick cmna?

hahah

dah ar xtdo ag ni

apa nak jadi

ceramah jap

lolx gd luck darl

kEy said...

luvida~


agaga~
xlupe dah~
pas balik tu trus print je~
heheheh~
yeah, gud luck!!~

handhalah ibnu kamil said...

uik key.
kenapa la pegawas tu tak halau key.
hehhee.

boleh jga baca entry yg bertajuk;

"polis rasuah dan halau keluar..."
hahaha.

mesti besh.

~key ajar nak buat blink2 tu bleh?~

kEy said...

Xuen~

agagaga~
xde p0n, tu pasal b0san~
kal0 nsem cm brad pitt xpe gak~
ni mcm mat pit je ade la~
HAHAHAA~
-s0ri le dak2 laki uitm ek-
hahaha~
nnt key td0 la~
thankS, key wat2 lekl0k la ek~
agaga~

kEy said...

handalah~


weh, amb0i2~
nak suh die hal0 aku ek?
byk rr k0~
tak jawab exam la ku!!
abih la 2jam mate kredit~
agaga~

mao aja?
bleh2~
nnt key singgah kat bl0g~
agaga~

khaLifah feDi said...

emm key byk citer dlm satue n3 ekk?

emm aq sgt sentap bile MU klh huhuhu..maw tembak sak si referee tue smlm taw...!!!!

kEy said...

kf~

haha~
jimat mse weh~
agaga~

arrghhhh, btui2~
time tu p0n aku tensen xdpt free kick~
dem!!
terang2 t0lak!!!

handhalah ibnu kamil said...

key benarnya takut lupa apa yg mau di tulis.

kan2 key?

hak3.

pasai tu la banyak tul entry beliau.

~mu kalah. aku sokong my team~

kEy said...

handalah~

byk la k0~
nyebuk je~
agaga~

dem~
kmu s0k0ng spe?

WeBViDeOKLiP said...

mmg kuat pon
tp tgk gak
x sume

kEy said...

WVK~

hehe~
tula kan?
xsume....
SEGELINTIR~

handhalah ibnu kamil said...

sibuk tanda aku kawan kamooo.

ako sokong sape?

dah cakap tadi kan .
my team.

haha.
aku tak minat bola lah key.
main pon tak pandai.

hak3.
tapi oleh kerana mu kalah semalam.
maka aku sokong everton,

kuang3.

khaLifah feDi said...

emm xpelah nk dpt yg beaau kn mesti kna korbankn yg kecik 2tue,lgpon ni psikologi lor..tgk rmi star2 x mem smlm kn..hik3..aq mmg dh agak..ini strategi palnning ni tactical soccer lor..emm champis leageu MU pgg lagi hik3..

kEy said...

handalah~

agaga~

yela,
bguih la ek~
hehe~
s0k0ng evert0n? cis~
my team? agaga~

kEy said...

kf~

uik uik, mne anda tau ni? agaga~

handhalah ibnu kamil said...

yes..

my team.
adakah anda tidak faham lagi.
myteam ok.

hahaha.

padan muka mu kalah.

hua2(gelak jahat...)

kEy said...

handalah~

dem!!!
ku phm la myteam~
deng~
sile k0nfirm kan bt0i2~

mu tu manchester united ke, mu tu kamu???

cepat cepat2, k0nfirm kan balik!!

handhalah ibnu kamil said...

mu tu machester united la.

mu kalah. hahaha,

hehehe.

caps lock dan shift kat laptop aku tak ley tekan.

tak leh buat huruf besar.

~alasan yg sungguh besh!~

kEy said...

handalah~

agagagaggagagag~
ape la~
mcm2~

kal0 xleh capl0ck gne la kat w0rd tu~
lol~
agagag~

handhalah ibnu kamil said...

hahaha.

gna word?

mcm mana tuh?

tak paham.

lol.

kEy said...

handalah~

agaga~
aku xpenah wat tp kal0 k0 nak wat bleh gak~
agaga~
k0 masuk w0rd pastu k0t tulis hurup bes0 then k0 c0py paste masuk kat bl0g ni~
agagaga~

handhalah ibnu kamil said...

key wat lawak bengong,

ktawa sekarang.

HAHAHHAAHAHHA.

eh boleh plak huruf besar.


dem!

Kipas said...

haha... dah kritikal dah nie... kne bawak hospital bahagie dah nie... lalala~

kEy said...

handalah~

haha~
tula k0 xcaye ckp aku~
agaga

kEy said...

kipas~

haha~
haip~
brani le bawak~

GeNeRaSi MaLaYSia said...

pergh....pnjg nye post..hohoho...

kEy said...

ala, gabung sume, sng~
hahahah~

Igniz said...

leh lak main kenyit mata ngan pengawas exam ek?hakhak..
polis rasuah? mmg bykkkkkkk.....:P

NoRT said...

yup! aku stuju! polis ada gak rasuah... aku pnah kna dulu.... huahuahua

♥ cik intanurulfateha ♥ said...

~key!

.jom shisha! :)

Dakjaat™ said...

huahuhauhua! campak jer M.U tu dalam longkang lagi bagus.. :p

HEMY said...

aku dulu kena bawak slip ke ek???lupe la..tp mmg dlm situasi tu horror gak. ko pompuan ada advantage la..cube aku yg kenyit mata..mau kena halau

polis mmg terdedah sgt2 rasuah..tggl diorg sendiri je tahan tak tahan

kEy said...

igniZ~


agagaga~
tekenyit br0,
bukan sengaje~
kal0 sengaje sah aku xbuat dah~


n0rt~

lol~
penah ek?
agaga~


sis intan~

j0m sis!~
time camer0n or genting nnt~
agaga~


dakjaat~

amb0i2, tu suda lebey~
agaga~


hemy~

kne la wey, kal0 x dak la aku cuak, huhuhuhu~
haha~
advantage la sgt~
tu nseb die tgh good mood je tu~
tula pasal~
kal0 aku lme xtahan dah,
agaga~

Dzulfikri zulkiflE said...

ko men usha2 mamat ensem? meh usha aku...muahaha

Eazy Izzuddin said...

gud luck 4 exam!
uits..
byknye part2 die nih..
=P
xD

asis said...

macam2 key ni...
nak buat lip lap lip lap gak..

Monkey D Luffy said...

macam2 ler ko ni

kalau ko kenyit2 sama aku... kan bagus jugak

MU tu next week ko pungut balik ya... sekeh ko kang!

then final... polis rasuah?... ISA ko br tau

daaaa

♥ Cik Ca said...

hahaha.. seb bek lps pgawas tuh..
klu kat kmpus cik ca dulu..
kene balik amek oke...
even kOlej nun kat ats bukit..
hahahahaha...

adeh.. yg amek lik MU tu...
cikca MU addicted oke..
bf cik ca kat situ...
Oh CR ku.. hikhikhik..

pOlis anti rasuah??
hikhik.. tah la..
dulu tyme skOla cikca nyer pkran..
pOlis yg pewOt muncet..
makan rasuah.. hahahah.. jaat gilew ek..

apei said...

lu ni mcm2 laa... exam elok2..good luck!

nur_syahida said...

wah..all the best.
nnt mau prektik bnde yg sama klu tetinggal slip. heheh =D

ustazah dyLLa said...

salam...kalo akak yg jaga exam tuh, akak cubit je pipi key...
uih....nakal neh....

日月神教-任我行 said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,性感影片,正妹,聊天室,
情色論壇