Friday, March 13, 2009

MEREKA KEJAM!!

KEY BRU PAS AMIK KuP0N~~~~~

spe yg t0lak2 td??

spe yg raba2 td???

spe yg pijak kaki td?????

sakit tau tak??

gangguan seksuallll~~

seriuS xdpt k0lEj lg ku bakar je k0lej ni~


bru puas ati~


lalalala~


okEy, fEeling dah ok balik setelah di refrEsh~


huhu~


(* yEah untuk cerita ini rujuk sni>> sini tekan~)


0yEah n akhiR nyE ku berjaya n mereka yang menganiaya ku tak tau laaa~

0yEAh i g0t it baby~~

MySpace


n0ta kaki : news~ terbaru.
nak masuk k0lej kne ade kup0n fEsmel.
apakah???
fesmel tu festival melati.
n aku xde stu pun!!!!

neWs lg.
nak masuk k0lej die nak 25 kup0n.
apakah?????
kup0n ku sem lepas p0n dapat 6 je!!!~

melati oh melati.
rules kemasukan k0lej mu mmg mant0p le~


MySpace

7 comments:

Na Shari said...

Hehehe...key dok kolej mana? Akak dulu kat Kolej Seroja 3. Tapi sampai part 2 je...honestly, akak tak suka join aktiviti. Bukan sebab malas, tapi most of the time, akak punyer praktikal kelas habis kol 11 malam...
Kalau habis awal pun, mana larat nak join...baik tido je. hehehe....

Y E R N ain said...

congratulation!

GeNeRaSi MaLaYSia said...

ish2...truk gk ek nk dpt dok klj..ish2..

Dzulfikri zulkiflE said...

ha kupon,aku de kupon free kfc dinner plate,ko mawu? t ko mimpi,aku kasik okeh..

Kipas said...

ooo.. kne ade kupon erk?? pe da... nyusahkan btol...

h@na said...

ish..cam scary jer uitm sa nieh
hak3

Monkey D Luffy said...

sudah diraba2? ish ish ish... ruginya future husband ko