Monday, February 23, 2009

YA, SAYA MENGAKU. KAMU HEBAT!

Kami pelajar2 UiTM SHAH ALAM.
huhu!
sape2 penah belajar kat sni mesti tau!
Kup0n Aktiviti ni penting!
kal0 xckuP ku0ta kup0n kit0rg xlEh dapat h0stEL!
bg kami2 yang mls nak duk luar n nak byk duiT ni mmg pEnting la kup0n ni!
sgt berharga!
;P
(* byk duit = yela duk luar byr bulan2, duk dlm byr stu sem je!)



( Ni kaD aktiviti yang membuatkan kami bertukar ganas)


s0, nak dijadikan cerita!
aDE stu hari ni, timE bru lepAS
t0lak men0lak,
rEmpuh mErempuh,
huhu^^
aku dapat la stu kup0n!
anda tidak tahu bertapa bertuah nye kal0 dapat kup0n ini!
sebab
untuk dapatkan kup0n ni!
kitE akan diasak berpuluh2 0rg tuk dpatkan kup0n!
dipijak2, dit0lak2 tuk mendapatkan nyE
xde sistEm beratuR lgSG!
(*yela, spE nak beratur kal0 kup0n ckup2 mkn! beratur nmpk sgt xdpt!)
bertapa ganas nye dak2 sni!
(except aku lER~ hakhak!)



( Ni la antara kup0n yg aku dah kumpul)

s0, apE yg aku nak citE ni adE kne mengena ngan pas aku balik bilik...
cite tu bermule begini....
pas aku dah balik dr amik kup0n tu,
aku p0n lepak la kat bilik....

timE penat2 then kawan aku ckp..
" key, nak kup0n?"
huh? kup0n?
telinga ku tibe2 jd capang jap dgr~ahakZZ
"kup0n? nak!" heheh~
" mira, bg key la kup0n ni ek?"
kwn aku ni ty kawan die
" ok!" kawan die p0n nganguk
" Nah!" die hulur kat aku~

aku p0n dgn seGEra r g amik!
yes2!
v
v
v
v




adakah k0rg phm ape yg bERlaku?

YA! TIPAH TERTIPU!!

disebabkan kawan2 ku tau aku kaki kumpul kup0n, beliau telah berpakat dgn yg lain untuk menipu ku!!!
waaaa....

sgt sadiSS~

YA, SAYA MENGAKU. KAMU HEBAT!
Hebat kerana berjaya menipu ku!

huhuhu~~~

59 comments:

Along Arman said...

tak tega buat camtuh..
kalo ikutkan hati nak block kete die terus..
biar takleh kuar sampai lepas opis hour.. hahahaha...
tapi sebab along tak kejam..
maka tak jadi la kelakuan sebegitu..
kene blajar jadi jahat nie...
sape nak tulun ajor..

psstt... takmo kenakan member balik ker? kekek... sian kene tipu.. :D

kEy said...

al0ng arman>>

hahah! al0ng, die leh kuar ler, cume die kne t0lak skit keta al0ng,
lalalala~
tu pasal bhaye keta sndri ler~~
hahaha!
meh key tlg!! key sgt jahat!~~

mmG cdg nak knE balik, tgh cri p0int!
lalala~
adE cdgn?

KhairiL's said...

kecian ko
x ckop gnas lg mcm ni

hahaha

kEy said...

khairil's>>

h0kh0k~
bukan xckup ganaZ,
tp pemikiran yang murni,
pk +ve je slalu~
lalala~

Sly Nolan said...

HaHa~~ dengan ini saya istiharkan name baru kamu :p dengan segala kudrat yang ader sya bagi kamu name "kEy KK" ataupn "K3" yang bermaksud "keY Kaki Kupon"~ lalala DotA time~~ buhbye~@!

kEy said...

sly n0lan>>>

apakah???
sungguh berani anda sempat meng0men sebelum main d0ta!
hukhuk~~~
ku kaki kup0n???

hukhuk~
dengan segale keterpaksaan jua ku menerima nme itu~~~~~

ZARA 札拉 [사랑해~] said...

aduyai...

hahahahaha...

apa kena kau ni key??

LOL!

kEy said...

zara>>>

huhu~~
ku tak bErsalah~
diriku tertipu...
*s0b s0b~

Tukang cerita said...

Key....
Ex-stesma ker hang nih?
ngeh...ngrh...ngeh....

kEy said...

tukang cerita>>

gurlppp,
sis! haah ler sis!
dlu sy sk00l stu maa!!

Tukang cerita said...

hahahaaa....
tgk muka macam kenal...
batch bila yer?

ZARA 札拉 [사랑해~] said...

hahahaha...

kecian kau key...

nanti aku bagi aku kupon makanan percuma la..

hahaha~

kEy said...

tukang cErita>>

lihat jawapan di bl0g anda.
ahakZZZ~~

zara>>

hahaha~

ye ye~
tp kup0n makanan xleh tampal..
=.="
tapi blEh la~
haha~~

@t00neY r00neY® said...

makan kupon lg kenyang barangkali?

Nadine said...

i can't remermber zaman i duu ada kupon2 ni semua ,anyway i tak suka duduk kat dalam i prefer to stay kat jati hostel tu...

kEy said...

tooney rooney>>

huhu^^
kal0 xdpt h0stEl, hati tak tenang
makan p0n xkEnyang l0rh~~~


nadine>>

haiy0k??
nadine ni EX UiTM ker?
JATI? laki kER??

kakyong said...

salam kEy,
salam ziarah.. terima kasih bertandang ke bloh kakyong.. btw, kakyong tak pernah study kat Uitm.. so utk aper actually kupon tu? kupon makan ker? masa kerja dulu ade le dpt kupon makan..

kEy said...

kaky0ng>>

salamZZ~~
uRWElc0mE~~
thankS sbb ziarah2 kEY ni hukhuk~
0h0...
kup0n ni kal0 kite g ceramah, atau ape2 aktiviti kat uiTM ni diE bG la kup0n ni...

thEn, bilE akhiR sEM kitE kne submit kup0n2 ni kat pihak h0stEl..

kal0 makin byk kup0n, makin tggi peluang kitE dpat h0SteL..

untuk dak2 yg dah sEni0r ni peluang nak dapat tu tipiS sgt2!!

s0 tu yg berEbut tuh! hukhuk~

xsmE ngan kup0n mknn p0n~
hehe~

h@na said...

ahaks..
berlatih la jadi ganas lagi...
laen kali nak mek kupon2 nieh kan..
wat2 tetibe sawan..mesti semua org lari..
sowh kawn mekkan kopun..hehehe
mesti banyak..
wakakaka

kEy said...

hana>>>

wahahaahha~~
idea yang mmG eXtrEME~
akan dipertimbangkan!!
hahaha~

Pali said...

pasni kumpul tin lak.

kalo member2 ko tipu nk tipu ko pun,

diorg akan pikir 2-3 kali...

last2, ko leh jual tin tu.

leh wat bayar sewa rumah.

hahahaha

kEy said...
This comment has been removed by the author.
kEy said...

pali>>>

ahhahahaha~
si0t je idEA!!
aku kumpul kup0n sbb nak duk asrama bukan nak bayar sewa~
hukhuk~

vidadarisakura said...

uitm sot!!
haha!

aku awal2 jak kumpul kupon..
ikut jual2 makanan lagi..haha
lama2 manada aku join lagi..
aku tunggu kupon d dataran lepas abis xtvt jak..
hee


tapi kumpul banyak2 mana dapat ostel jugak!
cis!
warden melati bangang!
haha

kEy said...

hahahaha!
k0 UitM ke??
sEY~~

ahhahaha~
k0 mmG ikuT carE aku!
haha~
aku p0n tggu pas abiS xtvti.
wahahahaha~
cre yg sgt stratEgik~

hukhuk~
die xskE k0 k0t~
lalalala~

Sly Nolan said...

HaHa~~ Da Abes Maen~~ Penat.. lala
TAHNIAH! kerana buat kali pertama anda menerima apa yang sy katakan... hak2

kEy said...

sly n0lan>>

h0h0~~
jaat nye EJ!~~
wEK~

Sly Nolan said...

uik~ on9 lagi~~ hahaha igt tade da~ mane adet jahat :-w bape kali nak cakap..zzz

kEy said...

sly n0lan>>

hukhuk~~
jht gak..
=.="

Sly Nolan said...

Baik~ wek2 :p adoi da pat scroll down kt page neh :-w

kEy said...

n0lan>>

kamu heheeh~
kamu ni bikin k0men guE r0sak~~
huhu~

GeNeRaSi MaLaYSia said...

hohoho..
sian nye dipermain2kn..
so dh dpt ke plan tok kene kn blk ek..
hohoho..

kEy said...

generasi>>

h0 h0!!~
bl0m!
ade cadangan x?

Sly Nolan said...

x elok membalas dendam ni.. time kene camtu patut cakap Alhamdulillah je

Monkey D Luffy said...

kesian aku tgk ko jd HAMBA KUPON... hahaha

gadis merah jambu said...

waaaa...

tahniah!!!

sbb jd tipah tertipu...

hehehehe....

lwak ja yer..

apei said...

gitu sekali yer.. marilah kita berkawan baik dengan MPP agar mereka boleh tolong dapatkan kupon untuk kita.. hehehe..

merahitujambu said...

nk kupon tu gak leh??

ad3ck said...

ku dulu kat kolej perindu sampai sem 2 je. pastuh kene kuar pasal kupon aktiviti tak cukup! ;p. ;p.

- Isabella - said...

wakenabeb ~

umie said...

kesian nyer..jahat gak kawan2 wat gitu...

kEy said...

sly n0lan>>>

wahahahha~
sejak bilE k0 baik ni?
lalala~


m0nkey d luffy>>

=.="
huh~
bukan hamba ler,
pendamba jer~ el0k skit bunyi nye~
lalala~

gadis merah jambu>>

hukhuk~~
k0 silap~
patut tuliS
TAKZIAH!


apei>>>

haha~
k0 mmG kurENg!~
iDEa tu jugak akan dipertimbangkan~
hehe~

merahitujambu>>

b0leh jer, j0m berasak sme2~
lalala~

ad3ck>>

wahahah~
tule k0~
bek k0 ikut kit0rg berebut d dc~~

isabella>>

huhuhu~~
yela~
wana terkena beb~
ahakZZ~

umie>>

haha~
di0rg tu mmg kureng skit~
ahakZZ~

merahitujambu said...

memang pandai mengenakan org ek..hhuhu

kEy said...

merah itu jambu>>

hahaha~
sy xpandai ler~
tu pasal terkena~

Nadd said...

haha..
kalo nad kne mcm tu,
mau ngamok kecil-kecilan..
hehe..
still nk duk dlm ke next sem?

Nadd said...

haha..
kalo nad kne mcm tu,
mau ngamok kecil-kecilan,
;p

Princess Liyana said...

ish..tak baikkk tau tipu org..huhu..kalau yana, yana cubet mereka..haha

Sly Nolan said...

ErK~ dari dulu mmg ku baik~.. ko je yg x pasan :D

Cit Mie said...

haha..

pandai2..

pandai kawan kamo..

:D

Nadine said...

yap...student hotel and catering in the 80's.masa tu jati ada girls and guys block,now i x know if only for guys aje...

zino said...

sekarang ni alang belajar kat UITM shah alam tak ada pulak dia cerita pasal kupon ni..sem ni masih duduk kolej .. tahun depan tak tau le pulak..

kEy said...

nadd>>

hahaha~
PK kawan je kal0 x lmE dah ku campak mereka ke l0mbong berdekatan, haha~

yupZZZ, nak duk dlm lG!~
hehe~sy0k jugak rebut2~
hehe~~


princess liyana>>

hahahaha~~
rEdha jela dah mereka begitu~
h0 h0!

sly n0lan>>

erk~
npe xnmpk p0n?
lalala~


cit miE>>

yeah~
seperti entriku~
mereka mmG hebat!
hukhuk~


nadine>>

oh0~~
patut leR~
hehehe~
n0w sume laki, tu yg terkezut tu,
ingat split personaliti ke,
ahakZZ~


zin0>>

h0h0~
alang tu bru masuk ke pe zin0?
knE tgk k0lej jugak, selalu yg ganaz2 ni k0lej melati je!
hahaha~~

♥«m!stAkêñ^!dêÑt!tÿ»♥ said...

aiyork...cian kat anda...huhu

Sly Nolan said...

Bende baik ni mmg org x nmpak~~ kalau yg buruk laju je.. alahai~~

ChiLaBaey's said...

Nasib baik time saya dulu takde kupon aktiviti tu.... time tu duduk kolej perindu.... tp jarang ada dlm bilik sendiri, lepak bilik org jd setinggan... :)

kEy said...

mistaken identity>>>

h0 h0~
apa blEh buat~

sly n0lan>>>

haik~
bunyi cam t0uching d situ~
haha~

chilabaey's>>>

ni tidak adil!~
nak kembali ke masa lalu...
huhu~

FARIE said...

ssh nyer ipta..nk duk hostel pn
kna kumpul kupon..
hehe..
kt cllg aku dlu maen duduk jer..
jnji duit byr tiap2 bln..

PanAdoL7e said...

saya ader kupon parking... mau?

kEy said...

farie>>>

haa tu le yg kit0rg kne wat kal0 xnak duk luar!
kne kumpul byk2 lg! n lG!

panadol>>>

kal0 kup0n parking leh tampal dah sed0zen guEk beli!~