Tuesday, March 3, 2009

Aku Adalah Kamu

h0ho~ aku n0 k0men pasal tajuk entri ini~

agak lama jugak ku x p0st entri nih~ terasa rindu sgt2. s0, arini aku mau kembali menaip. memb0ngkar lagi stiap sisi diriku pada kamu suma. h0h0h0~ macAM yang anda tau sebelum ni ku dah ditag~ n dalm tag tu ade stu ayat yg membingungkan dri ku yg lemah bi ni.

h0ho~ ayat tu ialah>>> unspectacular quirk
Yeah...stelah ku membuat kajian2 terperinci ku baru tau. 0h0 upenye ayat nih maksud nye bnde pelik la yang ade kat dri kite! huk~ apela tu p0n xtau!

YEah~~~ sesungguh nye mmg la terlampau byk bnde pelik dlm driku nih! yeah n ku akan citekan serba skit pada anda2 w0key?

mule2 aku ni adalah insan yang sgt mls nak mandi~ Erk... xpe ke aku tulis ni? xpela, mak mertua ku bukan bce bl0g ni p0n! S0, aku mmg ske sgt iklan yang kat tv tu! yang mengunakan tagline "JIMATKAN AIR UNTUK KOPI" s0, tiap kali ku malas mandi ku kan k0rmersialkan iklan2 tu pd kawan ku. n mereka hy mmpu mengeleng. ape lg yg di0rg leh wat kan? haha~


Aku ni xleh nak mara lame2. Haish aku p0n xtau la apsal. kal0 mara je kejap. dapat nye 0rg yang ku mara tu pandai wat lawak, mmg ku bntai gelak trus. s0, stu arini ku nak test la kal0 mara, nak serius xm0 gelak2. DEh, pastu mase ade aritu aku nak marah adik aku.
memang ku tensi0n ar kat die mase tu.

aku cakap la " k0 ni mmg la. perangai tah pape. blaja mls. sume mls! ape nak jd? Menghabiskan b0raih je!" si0t~ aku mara2 tu tertibe terckp n0g0ri lak! adik2 aku bntai2 r gelak! Aku yang duk jenuh menahan!! Tapi neng0k di0rg terguling2 gelak Aku p0n terbantai gelak sekali. Haa aku gelak tu sampai tersembur airliur ku yg suci ke muke mereka sbb tahan gelak nye pasal~ YEAH!! padan muke! bg ku gelak lg!


Yeah, lg bnde pelik kat diri aku ni? Aku suke tercakap kuat tak kne mase! plus, ske termalukan diri sendri depan 0rg!~ yeah bnde ni mmg sgt ketara la! Ape je aku xpenat wat? jatuh l0ngkang? k0lam? muntah depan 0rg? nangis? Cakap s0rg? Haa...sume penah. Aku bagi k0rg cont0h ek.

Mase aritu aku kat luar. Pastu mak aku ni cite rr pasal adik aku. Die ni dah start keje. Wah aku cam tak caye la kan. Pastu mak aku kate tapi 2 hari je pastu berenti! hehehe~ Mmg ku bntai gelak la, nak nak pulak die keje kat Pasaraya Azrian tuh~

Sape yang penah bce entri aku sblm ni mmg die tau la ape sejarah aku ngan Pasaraya ni. Tak p0n k0rg klik sini kal0 nak tau. S0 p0int nye aku nak cite kat sini, MAse aku gelak2 tu bru aku pasan ade s0rg Opah ni kat depan aku tgk2 aku dgn muke pelik! Muke die mmg btul2 depan aku!~ Haish pastu aku tgk sekeliling 0rg sume duk pandang aku n 0pah ni. Ape kes?? Yeah, rupenye aku ngan selumber terpijak kaki 0pah tu xlepas2, SEY, s0ri ek 0pah!


Had0i aku ni dah sampai tahap kemuncak mls nak taip dah, s0 aku ase, smpai sni sje la!
haha~ lain kali kite cite2 lagi 0raiT~

19 comments:

ad3ck said...

mls nak taip tap da berapa perenggan neh, boleh masukkan dlm karangan SPM ehehehehe.

ZARA 札拉 [사랑해~] said...

ko malas mandi key?

huhuhu...

buchuk!!

ZARA 札拉 [사랑해~] said...

owh ya...

pagi ni aku belum mandi lagi..meh..peluk2 meh~

wunny_hunny said...

hey hey! g mandi sane! hahaha...
bdk2 zman skrg..haih.. =p

fa_girl said...

Hahaha~
Mmg gelak habis laa bila baca blog ni..
Nasib baik x berguling-guling...
Hohoho~

merahitujambu said...

cik key..jgn laa jimat sgt air tu..hehe
tp bagus gak dpt ank cm cik key ni..jimat tersgt2..huhu

Na Shari said...

Wah..malas mandi ye? Hehehe...sama la....

Monkey D Luffy said...

aman bahagia bakal suami ko... ko marah kejap jer

Sly Nolan said...

Haiz~~ key ke ni?? bukan kot~~ key post n3 slaul colorfull~~ pulangkan key~!!!!!!!

Tukang cerita said...

ooooo...
patutlah asrama stesma tu ada bau dulu....
awak tak suka mandi upanya....
kantoi....
:)

nAd.dOt said...

haha..
kamu mmg pelik..
ade smbungan lg x?
mcm byk je lg..haha =p

Dzulfikri zulkiflE said...

ko ni bule tahan busuk..(reply kpd stetmen ko x suke mandi..) hoho

apisz said...

sakit pale betol nak baca n3 ko ni..nnt aku baca,,hahaha..


saje nak tanya kabar? sehat ke? lalalalalala

l0lip0p marshm€llow said...

w0ow u really wrote it??
xpe l0rh..saham xjtuh pun
heee
x_X

maira.adreanna said...

haisshh. kesian opah tu hee :P oh knp apo kono eh jang? org nogori ko?

CikYana(",) said...

hohoho..
mne bole share2..
mama kasi 1jer..
cik yana pnye nie :)

Eazy Izzuddin said...

yeah...
musyuk lom mndi..
=P
xD

vidadarisakura said...

alaa...
lebih kurang jak kita...
hehe

kEy said...

vv>>

hahahah~ ya btul~!
tQ pd pengk0men2~ smuga bahagia!
lalalal~