Monday, February 23, 2009

SERIUS GELI~~ yakS

Ni kejadian mlm tadi sebelum aku nak masuk tid0!!

kejadian berlaku msE aku nak g tandas ok!

(*jgn di tanya wat pe kat tandas!)

memang seriuS aku nak termuntah!

banyak lG aku nak reveal kat k0rg sebenar nye, tp aku serius x sanggup nak snap dah!

wuEEK!

mLs aku ckp byk,

k0rg tgk sendri lER!

AMARAN KERAS: SAPE YANG TGH MAKAN 0R TAK TAHAN MUNTAH JGN TGK!
v

v
v
v
v



(1)




ok, yang ni mmg pan0rama biase kat sni!

mmG tiap2 ari mcm ni,

aku xtau la mcm mnE makcik cleAner tu leh larat cuci tiaP2 ari!



(2)

hEH!

ni lak dak2 punyE keje,

pas wat keje letak je situ!

mmG xDe hal, cmE kal0 de kucing terminum just diE mati jE~ xDe ape2!!!

tu p0n kal0 kucing tu nak minum la!


(3)

yg ni lak!

dah macam ape aku tgk!

mcm2!

tulang ayam la tulang lembu la tulang kambing la ntah mcm2 tulang sampai kne hurung dek semut!



(4)

huhu!!!

tisu ni plak memang tak sah tak ade!!

sne tisu, sini tisu

smpai nak b0ikot dah aku ngan bnde alah ni!


(5)


yakkkSSSS!!

ni la bnDe paling aku nak termuntah sekali!!

ni bukan kat jamban ok!

tp kat sinki basuh muka tuh!!!

k0rg jgn ty aku ape bndE nye ni, sbb aku p0n seriuS tak tau

yg aku tau bnDe ni menjijik kan!!!

MySpace

p/s: leh lak aku sggup tangkap bnde ni!

24 comments:

ZARA 札拉 [사랑해~] said...

Uiks...

geli ni!!

kat mana kolej kau ni?

kolej aku pun sama jer...

perempuan buat serak!!

aku malu!!

ZARA 札拉 [사랑해~] said...

eh..mana kumen aku nih??

pelik ahh...

ZARA 札拉 [사랑해~] said...

Alamak darling!

aku baru perasan...

Your comment will be visible after approval.

Hohoho~

maafkan aku~

hahaha~

kEy said...

zara>>>
hahaha~
anda ni mmG la~
hakhakah~~~


kembali kepada cerita~
tula~~
geli jerk aku si0t sungguh~
yakSS~

♥«m!stAkêñ^!dêÑt!tÿ»♥ said...

adehh...mcm ni pun ade ek...huhu....

kEy said...

mistaken>>>
huhu! tula~
aku p0n xphm~
lalala~

KhairiL's said...

alamak
ape ni...

HEHE

~ceRRy beRRy~ said...

eeeeee...
gelinye tgk!!
sape yg tgh makan tuh..harap le jgn tgk yek..hehe
seyes k0t0r..aduhai...

kEy said...

khairil>>

h0h0h0!
aku p0n tak tau..lupe nak rse!
lalala~

cerry berry>>

tau xpE!
sEngal tul~
mimpi ngeRi je mlm td!

h@na said...

eeeee...
uwek..
nak termuntah gambo last skali tuh
hehehe

kEy said...

hana>>

tau xpE!!
tgk p0n geli!!1

Pali said...

ceh...

geli2...

tah2 sendiri punya...

hahaha...

dak2 perempuan zaman skang bukan leh caye...

kEy said...

pali>>

waahahhahaha~~~
ade patut aku nak snap sendri punyE~
takde makne aku nak duk atas sinki tu wat keje bukan2 tuh!!
hehehe~
k0 penah wat kan?kan?
bek k0 ngaku~

Sly Nolan said...

YuKs~~ tapi yang pasti ~ 1/3 drpd sume adalah keje kEy~ lalala

kEy said...

sly n0lan>>>

1/3 aku, tP 2/3 k0 lER EJ,
lalala~

Sly Nolan said...

hahaha pic last skali~~ mase tu jamban xder air... die g la kt sinki... tapi paip getah lak xder~~ so paham2 je lah~~ wakakakaka

kEy said...

sly n0lan>>>

die ke saya?
lalala~

Sly Nolan said...

die = anonymous

Monkey D Luffy said...

hehehe... malaysian

kEy said...

sly n0lan>>

start le tu x ngaku~
ahakZZ~

m0nkey d luffy>>

h0 h0~
kmu tau xpe kapten!~

Nadd said...

sanggup plak tu snap, hehe ;)

ok kalo this happened kat uitm,
mmg sangat terbukti,
uitm students sgt irresponsible,
sbb kat kampus ktrg pun same..
huhu..

kEy said...

nadd>>

hukhuk~
sje menyanggup-yanggup kan dri, h0 h0~

haha~
n0k0mEn nanti vc mara~
lalala~

lea said...

kat mana tempat yg key amek ni???

kEy said...

lea>>

hahhaaha~ kat tandas pmpn kat h0stel key,
berminat ek?
hehhe!~