Thursday, February 19, 2009

aku keRR? sti aku keR?

kDG2 tu aku tertY2 gak la...
btul keR?
btul?
aku mCM yg di0rg kTE?
yekE?
aku ni mCm tu?
aku seDAr aku ni spE..
tp,
perlu kE?
perlu sgt ke?
smpi di0rg sggup ckp aku cmni...
aku sedaR,
aku xsetaraF di0rg,
di0rg aDe segalenye?
tp,
patut keR?
patut sgt keR?
sampai di0rg sggup wat cmni...
SLH ke aku jD dri aku?
slh?
aku bukaN nye pentinG kn dRi..
aku cume....
cume..
nak ruanG tuk dri aku..
k0rg deCidE la..
btul ke..
btuk ke x?
yg aku ni pemalaS mcm yg di0rg kte!
;P
v
v
v
v



  1. ni bukaN meja study, tP Tmpat paRkG brG2
  2. anDa leH nmpK adE neScaf ataS tu, ak Xsempat naK minum
  3. buku2 ni wlaup0n terabuR, jgn fiTnH ku bCE c0z aku x..;P
  4. mSe aku cri pin akU pG td aku lupE nak tutP mR.piNK liNK. s0ry lE buddy
  5. akU nmPk Gak akhiRnyE mR.gam tgh ng0rat smbil sendenG2 kat mrs.swEetheart aku..ooooo..gatai...
  6. cEh, beTRi LApt0p! kat sni k0 upEnye~~
  7. yupZ, mRS. bedak c0mpact aku dE kembaR, duk smbang2!
  8. air aku daH nak abiS, nnT ingatkan aku tuK topuPkan k?
  9. k0rG ikuT la staiL aku ni..heeh....miX n maTch...;P ahakZ~~

34 comments:

Sly Nolan said...

Hok Aloh! ni baru meja~~ blom katil lagi.. hahaha ..

keY said...

sky>>
hahahah! mNe tau niH?
syhhhh~~

Sly Nolan said...

hahah~~ alaa kan kite pnah g bilik die aritu~~ ehem2.. hahaha mereng~~ alalala shhhh

keY said...

ciS!! rpEnyE n0lAN la yg MSuk aRitu siaP pakai t0pEng! baK balik BRG2 yg hilaNG~~ lalalala~~

Sly Nolan said...

ala~~ nak kene pulang blk ker? xyah la~~ ley wat kenangan tuk ari tu :-" hahaha .. private collection tu~~ ahahaha LoL

keY said...

ahhahaha! kuREng~~ pulaNG kan...xkan tu p0n naK cuRi....kEy xseleSA sukan xDe bnDe tu..bak la baliK!! xka st0kin p0n nak~~ ahakZZ~~ ;P

Sly Nolan said...

Yerla2~~ pulang stokin je ek~~ yang lagi satu tu xley~~ haha nanak kasi wek :p

kEy said...

ahhahah~~ adE yG stu lG kE? ciS~ ni sudAh lEBiH~ jap chEck ape yg hilaNG....
tenET..teNeT...
waH~~~~~ n0laN jhT!!!
pulaNGKAN!!!!!

Sly Nolan said...

ader :p xyah pulangkn la~` tu kan kenanga kiter bersame.. huhu.. :p halalkn je

kEy said...

hahahhha~ kenaNGn apE nyE?~~
x inGin ku keNANG kenaNGAn yg aphiT itu~~
waa.....nAK pulaNG ke tak nak dAK kecik ni?

Y E R N ain said...

erk. nyamuk pon g dekat ridsect. merajok cz xde tmpt parking. hahaha~

Sly Nolan said...

TaK NaK~ " Katakan Tanak Pada PULANG" ahahah.. :p pahit bagimu indah bagiku.. weks~

kEy said...

yErn ain>>
nyamuk? mnE nyamuk? mnE?
ahhaha! jap2 hal0 si n0lan ni, diE tu mmG skE amik byk2 parkinG l0T~~

kEy said...

sly>>
ooowH, xnak Ek...
xpE2 rep0Rt kat mAkWE n0lan~~
ahaKZZZ~

Sly Nolan said...

Adoi~~ bkn da book parking tuk sminggu ke? ahaha.. report? erk~~ awek yg mane satu ni? hahaha

kEy said...

mnE, mLs layaN n0lan daH n0lan jhT~~

Anonymous said...

ann malas hahah teruk yee

kEy said...

heheheh! syhh~~ senyaP2

Kipas said...

tikus pong buleh sesat klu cm nie... hohoho...

kEy said...

hahaha! tikus tuE mmG sy dE niaT nak bela...
bg0z rr diE dtG, ngEh, ngEh...

Sly Nolan said...

HoH~~ Sayep nmPak 3 Kepale Kt ctu~~ Kepale PluG~~ hahaha.. sewel2~

chEntA said...

hahahahaha..
meja anda kelihatan sgt unik!!
saya nk tiru~

Syazwan Yazid said...

thanx sudi view blog saya...!

ad3ck said...

salam kenal ;)

kEy said...

Sly N0lan>>
eK? 3 palE ek?
palE lutut xnmpk?
lalalala~

cHEnta>>
yeAH!! tru mCm sy! tQ2...hahaha~

Syazwan Yazid>>
hhaha! n0 pr0B le, bukan kne byR p0n viEw paGE awk, ahaKZZ~

ad3ck>>
salam knAl2an gaK adik, hukhuk~

apisz said...

memang pemalas..lalallalala

Monkey D Luffy said...

aku rasa nak menumpang sekali di meja mu... nampak selesa.... sesuwai tuk aku

Monkey D Luffy said...

aku rasa nak menumpang sekali di meja mu... nampak selesa.... sesuwai tuk aku

kEy said...

wahahha~ bukan mlS la~ tp xrajiN,..lalala~

kEy said...

m0nkey d luffy>>
nak tumpanG??? hahah!xcukuP tempat, s0ry..;P

Nadd said...

ish,
ngan satu pic tu je,
u bley buat cite kan..
sangat kreatif..
tetbe ade rase nak curik idea ni..
haha..
joking~ ;)

kEy said...

nadd>>
haha~~
curi jeR~~
n0 hal~~
hahaha~
bg sy bcE nnT n sy k0men!
lalala~

fa_girl said...

Hehehe...
nice blog !!!
tergelak saja bila fifa baca kak key punya blog !!!
Huhuhu... Menceriakan hidupku.. ^-^
Thx..

kEy said...

fa_girl>>>

h0 h0!~
yeke tu?
fifa gElak yg tang mnE tuh!
=.="
hukhuk~
anyway thankS~
first time 0rg puji!
*terharu
s0b s0b~
fifa R0CK!!
\m/