Thursday, April 16, 2009

bencana alam~

skrg ni musim2 study weEk~

org dah nak final la katekan~ hehe~

*suda mao masuk sEM 3~~ yay!!!*


hmmmmm...tp kit0rg dak2 bilik ris0 pasal satu bnde ni~


ade tanah runtuh btul2 baik je setting sebelah bilik!~~


alamat2 n tande2 kit0rg kne pindah tu mmg besar peratus nye tu~

kal0 ty tu dalam 83.26 % la
(bukan dr kajian sebnr ek)



haa....ni yang susah~ suda mao exam, kne pindah2 lak~

uitm ni dah la dah xcukup ruang~

mao pindah mne?

dalam hutan?

deng la~


*eh eh emo lak, pdahal blom lg suh pindah, ekeke*


abiS kal0 pindah mcm mne mao study ngan tenang~


tapi pikir2 balik~

yay!! ade alasan nnt kal0 fail!

hahaha~ okEy dak bg alasan ni? =P





haa....ni gamb0 the latEst ni~

dulu l0ngkang ni el0k je~

skrg dah retak~

huhu~

akak yg paling dekat duk ngan tgkap tu dah cuak~

sbb kal0 pape sti die kena dulu~ agagaga


aku bab2 bencana alam ni lemah skit~


ingat lg dlu.....time sk0la kat STESMA~



mse tu dlm era 05/06 la.... eh yeke? yela k0t.....
time tu kan mse bulan 12 tu kan kecoh pasal tsunami tu...
s0, terimbau la kenangan lalu.......

mase mlm tu......tibe2 berlaku gegaran......

kal0 duk manjung tu bleh rase la....c0z, dekat skit ngan lumut, dkat ngan laut~

s0, mase tu, sume 0rg kelam kabut la....

buat r0kol pe sume, perjumpaan ramai2 kat gelanggang depan bl0g tu....


pastu mse kire ahli d0rm ckup ke tak,

ketua d0rm ku mse tu, ain (mish u~), kire2 ahli d0rm xckup lg s0rg~

haa....kelam kabut la sume....mne pegi si dak lg s0rg ni~

check2, tgk tgk ade kat ats katil sedap je td0 mati!! agagaga~

then di0rg kejut, di0rg ckp la, gegaran.

ngan mamai2 tu trun rr je bawah, jd la selebriti kejap, lalala~ tgk2 sume 0rg tgh nangES,

la,.....apehal plak la nagis2 ni..... ha....pastu kec0h la pasal tsunami pe sume tu....


s0, tu pasal la kal0 tanah runtuh ni, key takut jd macam gegaran tu je.

sekali key xbangun td0 mcm mne???

waa....dah la xt0bat lg, byk d0se ni..hehehe~

s0, kal0 xde dgr brite dr key tu, tggu la brite dlm s0rat kab0 ek?


uik, simpang2....hehehe~


p/s: kal0 kite minum air mil0 pastu tibe2 rase terkunyah mcm kismis~
tapi xde rase kismis p0n ape tu ek?
semut???
arghh...tidakkk!!!

21 comments:

♥ cik intanurulfateha ♥ said...

.ahaha apapepun
.uitm tetap di hatiku

.uitm....
.usaha takkkkwaaa muliaaa
.lalalalalala :-"

kEy said...

sis intan>>>

hahah~
adeh tulun tulun.....
uitm ni 0kE tp lg okE kal0 xde tanah runtuh, hehe~

zino said...

kalau bahya kena lem pindah juga..

kEy said...

zino>>>

huhu~
tu yang malas tu~

HEMY said...

wah....aku penah rasa gegar kat kolej dulu..tp tak rasa pn sbb asyik men game..org len yg rasa

- iNtaN @ kEcHik - said...

kecik sangat fint, sakit mata den nak nengoknye..hehehe..

nway, jaga diri. tengah cuaca tak elok nie, takut payah plak nak amik xm. Gd luck wat Key n rakan :)

- iNtaN @ kEcHik - said...

*fint = font. sori salah...

kEy said...

hemy>>>

haa....jumpe sua geng~ haha~


intan@kechik>>>

haha~
sje wat ujian mate~
lalala~

Nazra~ said...

wah study smpai longkang pecah, dahsyat2 ^_^

kEy said...

Nazra>>>

ahhahah~
y0la sgt study~
hahaaha~

handhalah ibnu kamil said...

aku doakan ko selamat (versi malaikat)

tapi kalau jadi apa2, jgn lpa tinggal surat wasiat yer key.

hak3.

choww...

♥ cik intanurulfateha ♥ said...

~key

.sis rse mcm failed je ujian mate kamu
.lalalalala :-"

kEy said...

handalah>>>

cis~
hahahah~
k0 mmg sje2 sbuk pasal waksiat kan?
aku xde harta la, kal0 k0 nak kasut buruk aku, aku bg la, hahahaha~


sis intan>>>


ceh~
mate kuat ni w000 kal0 xtd0 mlm bule tahan ni~ hehehe~

merahitujambu said...

pindah jee laa..hik2..
cian die..

key bleh nyee..jgn mls2...

Amer Aan said...

jgn pk len ye key

kEy said...

merah itu jambu>>>

hahah~
okey!
eye eye b0sh~


amer ann>>>

hehe~
pk lain ape ni?

joegrimjow said...

ooh
uitm d hatiku

kEy said...

joegrimjow>>>

hahaha~
ni lagi peminat uitm,
adeh la~
huhu~

Monkey D Luffy said...

panggil pakar kaji bumi ;p

kEy said...

kapten~

hahaha, smpi kiamat xdtg~
hehe...

日月神教-任我行 said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,性感影片,正妹,聊天室,
情色論壇