Tuesday, April 14, 2009

Abg Kore yang Mereng~

aku sdg alami sakit kepale yang truk!


deng br0 kore~


sape bro kore?
bro kore tula yang suh aku carikan awek tuk die tu!


adeh, aku nak kasi p0st muke xleh blah beliau kat sini xbagi!

tapi suh key promote beliau!


okey, ngan slumber nye aku nak kasi tau pasal ko kat org lain.

kalo ade org nak sah mmg die lah minah paling sempoi bleh trima balak paling tertumbang dalam malaysia nih!


baik.

nama sebenar beliau : muhammad khairul ikhwan (deng nme begitu sedap!~)
umo beliau : 27 tahun (dasar dah tua xreti2 nak taubat!)
beliau tinggal : ipoh, perak. (mmg tak snggup tinggal setempat dgn die nih, asyik kne buli!)
hobi beliau : kaco2 budak kat taman. beliau suke lepak dalam terowong kat taman pastu merokok sbb xmao bg mak ayah die tau. (deng~ gangster2 pon takut mak ayah~)
prinsip beliau : jangan cari pasal ngan gua. (aku pon xtau jenis prinsip ape nih!!~)
cita-cita beliau : polis (deng!~~ confem2 x tercapai!! umo pon dah tua!)
hubungan dengan aku : (erkk.. yg ni perlu ke? perlu! sbb aku namo ade gosip2 terlarang dgn die ni!) die ngan aku ibarat adik ngan abg la. tapi abg yang si0t suke rembat2 makanan aku!


Satu je key respek ngan die ni. Ape2 family dulu. Aiche...kire die ni pentingkan family la.

Sebab tu se-hodoh2 perangai die ni, mak ayah masih syg die lg.
Deng~ Kalo aku ngadu kat mak ayah, sti aku yang kne balik.
So, hentikan jela usaha mengadu tu. Kore ni takut sme ayah die. Kalo bab ayah die suh, sti lajuuuu je buat.
Cube kalo aku yang suh belikan aiskrim, haram mao buat. Ceh xgne nye kore. Nak je aku korek2 hidung ko. lalala~


Pernah la stu ketika dulu..... Yang buat aku jd knl n rapat ngan kore ni. Huh, kalo bukan sebab ni, xkuase aku mao rapat2 dengan die ni. wekkk, smpi muntah pon xmao. lalala~ cite nye cam gini. Aritu key baru balik dr kedai, beli gula tah ape tah lg. Then mase tgh dalam perjalann tu key sti akan lalu satu jambatan ni. Jambatan ni sgt la usang. Tapi sebab mls mao pusing jauh2. Key pon dgn slumber la jalan jugak. Deng~ sekali mase tgh jalan2 tu, tap! ade bunyi patah! huih, suda cuak nih! pastu dtg 4 5 org laki kat belakang. hoi, apehal plak jalan ramai2 ni, runtuh r jambatan reput nih! yang diorg nih, jalan sampai lompat2 atas tu. Mmg la aku tension badak~ Pastu tgh ralit jalan, gile mmg cuak la, jambatan tu putus kot!!!~ pastu dengan mereka2 ngan aku2 skali jatuh dalam sungai bawah tu~

adui la........ then mse dah jatuh dalam air tu ade orang snap gambar! deng~ Pastu gelak2 kuat2~

Kitaorg sume pandang la atas. Deng itulah kore yang durjana!~
Key pon mls amik port. trus nak blah je dari situ. Deng la~ Pastu si kore ni ikut2 dr belakang lak. Nak berkenalan la ape la, Deng~
Key ngan slumber rr cakap xmao. Then beliau kate ape??? okey, tapi gambar key jatuh sungai
tu die mao sebar kat kawan2 die~ Deng~~~~ main ugut2.

Pastu key pon trus la wat senyuman paling menawan, then cakap, Okey2, kite kawan.

Haa...start situ la kitorg knl~~ haih, mmg pikir2 balik Kore ni mmg tak guna la.
Main ugut2 pulak. Yang jambatan tu, dan2 time tula nak runtuh nye!
Haish, kalo aku jumpe dak2 laki tu , sti senyum2 je teringat kes jambatan tu~ mmg lawak la.
Ade org budak tu jatuh smbil cakap Allahuakhbar kuat2~ Mmg lawak gile!!!~
Sampai arini sape2 pon xtau sape yang bagi jambatan tu runtuh kecuali kami2 yang terlibat~ Hahaha~....



Syyhhh~ dak2 ipoh yang tau jambatan mne, senyap2 okey~



20 comments:

♥ cik intanurulfateha ♥ said...

~key

.sis rse abg kore tu sesuai utk sis la
.lalalalalala :-"

kEy said...

sis intan>>>

erk.....jgn la sis~
ade pulak~
abis la reputasi kapel ngan dak mereng tuh~
lalala~

Amer Aan said...

slalu kene buli...
ngan abg kore ek...
kehkeh..
padan mke..
ekek...
sowi2

kEy said...

amer aan>>>

deng~
die mmg ske buli org~
bukan key s0rg~
huhuhu~
die jahat~

♥ cik intanurulfateha ♥ said...

~key

.alaa skali skale jd mereng pe salahnye
.teringin gak rse :P

keSENGALan teserlah.. said...

hadooyy..
lawak arh cite sis ngn abg kore nieh..
cm novel lak..
mule2 mmg nyampah n menci sis..
lme2 fallen..
ekekee..

kEy said...

sis intan>>>

deng~
kalo die mereng skit2 xpe,
ni mereng tahap karma~
pasal lapa snggup makan tube basikal!
beng0ng nye dak~
lol~


zatie>>>

hahahah~
deng~
brani mao benci sme sis,
ngeee~

ZARA 札拉 [사랑해~] said...

bagi kat aku key..

hahahha~

kEy said...

zara>>>

harr??
zara mao?
owh tidak2....beliau ade peminat!!!
hahahahah~

Monkey D Luffy said...

aku nak dipromot gak ;p

kEy said...

kapten>>>

haa, mao dipromot?
bag0z, tggl kan butiran anda,
hahahahah~

keSENGALan teserlah.. said...

sis..
u have misunderstood lar..
zatie xmenci sis..
i mean..sis ngn abg kore nieh..
korang mule2 menci..lme2 nnty fallen..hahahahaa....

kEy said...

zatie>>>

yup2~
key tau...ngeee~
haip jgn brani d0a!

- iNtaN @ kEcHik - said...

sokong keSENGALan teserlah..

hehehe..amik je la abg kore tu..tak yah promote kat org len..cinta hati di depan mata. lalalala~

messyremo said...

ceh...

aku pun nk ugut ko jgk r...hehe

mane tau nnt leh dapat pomot kat sini=P

kEy said...

intan@kechik>>>

haip~
main sokong2 ek....
ahhahaha~
jahat meh~
ngeee~


messyroom>>>

ahhahaha~
yang ni lg jhat~
xyah ugut la, meh2 key pomot meh~

asis said...

baru la cantik..
layout bunga sakura..
pingu2..

kEy said...

asis>>>

hahaha~
sebelum ni 0key ape...
ngeee~

Mieaa said...

khairul ikhwan?
aww aww~
bhahaha..
macam kenal

kEy said...

mieaa>>

hahah~
kenal?
xmungkin...hehe~