Monday, March 23, 2009

Perlukah begini akhirnya?

yEah, sume 0rg tahu....

sekarang ni musim assgmnt, tEst, QuiZ n mcm2 lg....

n key p0n xterlepas dr sume tu...


Yeah, n key baru pas submit assgmnT~!

0yEah, it fEels g0od....


tapi...


dalam kekec0han buat assgmnt tu!!!!!!


pendrivE key hilang!!!!!!


n yg plG ralat,

pendrivE 8 gb!!!!!

MySpace

waaa...........sdey2...........


MySpace



kal0 la pendrivE ni buleh wat mcm hensEt, kal0 hilang je misc0l, hilang je misk0l~

mcm mne nak misk0l pendrive ni??????


p/s: jgn wat assgmnt last minute~~

23 comments:

zino said...

pendrive hilang macam ilang beg le gaya nya macam2 benda ada dalam tu kan... kecik je pulak... mana nak cari tu..

ZARA 札拉 [사랑해~] said...

huhuhu~

aku bz gak~

Amer Aan said...

pendrive ilang...
alamat nk kiamat la...
agagagaga

Dzulfikri zulkiflE said...

ilang ke? t ko gitau kat aku bape rege die ek..(dgn nada angkuh nk mninggal) hoho

Mr PenyuBiru said...

pendrive 8gb hilang?? ade banyak gambar & video peribadi tak dalam tu?? kalu ade, tunggu kat youtube,kalu ade org upload video tu,org tu lah yg curik.hehe..bijak tak idea aku.

Eazy Izzuddin said...

aiyak!
cmne leh ilang nih..
isk3..
naseb la asgmt da submit

kakyong said...

salam..

siannyer..
dah amik ke hadiah kat blog kakyong... amik tau!

Y E R N ain said...

omaigooooddd. 8gb! bek ko derma kt aku jerk!

aku hUnNy (^_~) said...

biase r 2..wt assg last minute..pz2 mcm2 jdi..haha..skunk pown ngh wt assg last minute..nk anta sok..huu..

encik ariff said...

last minute itu cool..
:D

Monkey D Luffy said...

dah takder jodoh dengan pendrive tu

Kipas said...

laen kali... klu bende penting... gantung kat leher... kasik x ilang... peti ais pong klu xnak ilang.. gantung skali... komfrem x ilang... lalala~

ღ yATz~ said...

key..
uish..cian nye..
xpe..skg da murh da pendrve..
hihihhi
lallalala...

merahitujambu said...

walaupon pendrive key cm phone..
ttp x leh jumpa..
sbb phone ilang pon org xkan pulang blk..
apentah lg pendrive..
cian die..ble lain laa gamaknye..hehe

Tukang cerita said...

Kebetulan....
akak pun baghu jer ilang pen drive 8G yang baghu dibeli...
huhuuuuuu
:(

FARIE said...

kalo leh mizkol pn, blm tntu leh dpt blik pendrive ko tuh..
zmn skrg sumer maen sebat & rembat jer kalo jmpa..

Pali said...

8GB pun nak kecoh...;p

tu la, lain kali, buat skydrive.

Takde hilangnyer.

♥«m!stAkêñ^!dêÑt!tÿ»♥ said...

hohooo...ciannye anda.....me punye yg 2gb aritu ilang pun da tak senang duduk...huhuu..

13may said...

alehaiii....sadis sungguh

apei said...

yer pen drive gua pun penah hilang.. hilang selera makan ooo...

apisz said...

naseb la tu..dah jadi student kan....

kEy said...

huhu~
sgt rEsah 0k, penat tawar menawar ngan t0key tu skali hilang pulak~

日月神教-任我行 said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,性感影片,正妹,聊天室,
情色論壇