Sunday, March 1, 2009

KU DI TAG, CEH~!

TaG tO new FrienD

Here are the rules


-List these rules on your blog.


-Share 7 facts about yourself on your blog.


-Tell 6 unspectacular quirks of yours.


-Tag 7 people at the end of your post by leaving their names as well as links to
their blogs.


-Link the person who tagged you.


Leave a comment for each blogger.


what is the purpose for tagging people this time, is only to know exactly who are my frens ..hehe








**************************************************


~RULES~


yEah~~ rules ek....
kal0 wat rulEs ni sumE knE ikut 0k~! spe tak ikut knE dnDE~!
hahahaha~!


HEre WE g0~!


arghhhhh, xdpt nak pk la ape rules nye....!!!


Setelah jenuh memikir aku p0n ase nak wat rule ni..




1. Sblm k0rg masuk je bl0g ni knE niat dlu...hahahh~


paStu bcE bismillah...


N jD antara pemantau2 tEgar yg seteruSnye...


h0h0h0h~!




MySpace





2. Rules ku...kal0 key key anta entri, tHEn kuar kat updatE K0rg,


k0Rg jgn tekan tajuk diE tapi tEkan la


AKUpecintaKAMU


then akan keluar sume2 sekali entri2 ku bukan entri yg key bg je..


ha...spe yg wat cmtu g patah balik g dashb0ard



haahhaahhah~!





MySpace




3. Mase k0rg dah masuk kat bl0g ni, k0rg kne terjah key~!


sk0deng2 key tgh wat pe..


>> kat sh0utb0X tu ye syg..




MySpace




4. LAgi mSe k0rg bcE je entri tu k0rg knE bcE dgn kuat2 smpi satu bilik dgr,


kal0 kat rest0ran, stu kedai dgr,


kal0 kat umah, stu umah dgr..


hahahaha~!



MySpace




5. Had0i ape lg nih~!


HMM... ok....LG mse lepak2 kat bl0g nih~!


k0rg kne bg k0mEn2 yg k0ntra dgn ape yang key tuliS...wahahha~! aku mmG gilE~


k0rg kne bntAh btul2 la ape key p0st..


blEh2??


(* hah anta lg tag ni kat aku, hahaha)




MySpace



6. yEah, rule ni kejAM... spe yang dah masuk je bl0g ni,


aut0matik die berutang kne belanje key mkn!!


0yEah2~!~!



MySpace




7. huh~! akhirnyEEE...


key nak wat lg kejam!!!~~


rule ketujuh ni k0Rg knE wat entri psal arijD key ~!!!


wahahahaha~!




MySpace



*******************************************


~MYSELF~


1. Macam 0rg k0rg tau la..k0rg pggl kEy ni key la kan? heheehhe~!


but my rEal name iS>>


NURSAKINAH BINTI AZLAN ANG


0yEAH~~



2. aku ni ank sul0ng yg sering dislH anggap sebagi ank b0ngsu~


haip~~


bukan sebab ketinggian ye, but sbb manja~


ahahhahaha~ (* manja ker? wEk..=P)


3. aku ni kuat mkn, kuat td0, kuat main, byk ragam...


hahahhaha~! mcm2 ler...


4. i rEally luV my familY n kal0 spe2 yg berani wat di0rg tu jGE la...


huhu~! takut tak?


5. yEAh, aku jenis yg mls jln...terperap je kat umah~!


6. sy se0rg yg sgt2 pelupe....


that's okay sbb dah beli kismis byk2...


eheehehhe~!


7. n thE last want!!! ku xtau dah...mls pk.....huhuhu~



*********************************************


hah???


unsPEctacular quirks???


apekejadah tu weh???


huhu^^


aku mlS tgk kamus n ty2 0rg dah s0 kiV jela...


ahhaahahah~!


***********************************

oyEah~!


seperti dijanjikan...


ku tag 0rg2 nih!!!


>EJ<

>DZUL<

>ZATIE <

>MIE<

>KAPTEN<

>EN PERD<

>SIS NURUL<




hahaha, jwb la k0rg~!



n 0rg yg dah tag ku ni >>> dak ni..




yeAH~! suda settlE~~~


MySpace


p/S: spe yang dah wat tu k0rg link jela jwpn k0rg yg lme2 tu...ehhehe~!

9 comments:

khairumminAlfisyahr said...

hahak...siap2..kejam tol...

ZARA 札拉 [사랑해~] said...

hahahaha...

aku udah buat benda ni banyak gila dulu~

Dzulfikri zulkiflE said...

ko nih mmg rajen ek post berbagai bagai kaler...tp inih sume tidak bermakne lngsung tok org yg bute kaler..hoho..

tag ko akn ku langsaikn..:D

Sly Nolan said...

~HoHoH~ ... akan kutunaikan hasrat kamu...... NaNti~ :p

kEy said...

yeah2....bg0z tunaikan~! sekarang!!!

Nurul said...

ala... :@

kena tag ke.. utang dl hehe.. nnt sy wat k

nsib baik pasal diri sajer.. haha :f

kEy said...

hehehe~! wat jgn tak wat~!

keSENGALan teserlah.. said...

ngeeeee...
gile susa tagged nieh..
kejam lar..
isk2..
tggu jer la ye sis..nk pk2 dlu..hehe...

kEy said...

hahhaha~! zatie kne wat gak...yeAh~!
ehhehe~!
pk la lme mne p0n asal kan buat..huhuhu~!