Tuesday, March 17, 2009

Hapdate suda~

YEAh~ hari ni ku nak mEng hapdatE~

lama suda x cerita2 kan? kan?

hehehe~

arini key nak cerita la serba sedikit tentang 0rg2 pelik yang key kerap jumpe 2, 3 ari nih~

bru je petang td...time nak pegi kelas~ key curi2 dgr ade minah2 sembang2.. heheh~

ayat mereka sgt kebudak2 kan w0key..

kebykkan ayat mereka mesti ade, suke tak? yang lain sti cakap, suke sgt~

adEh, ape ke jenis perbualan la~~ asyik2 selit perkataan tu.. 2, 3 kali dgr bleh lg, ni dah nak naik 12 ratus kali dgr mau naik muak...

sikit2 sembang....
"aku ade tangkap gambar ni aritu, tgk la. c0mel kan? ske tak?"
"suke saaangat"

"weh k0rg nanti kite gi makan kat kedai aritu, suke tak?
" suke sangat~!"
" suke kan?"
"suke suke"

ad0I la, aku kat mnE ni Weh~ kat kinDErgardEn ke U ni~ had0i la~ caiR taik tinGe w0kEy~

pastu aku jumpe lG kejadian2 anEh..
aku mlS nak turun pakai tudung, lGp0n mlm2 ni laki mnE leh masuk bl0ck kan? aku p0n dgn slumbEr la nak g bilik kawan jap~

tup-tup~
halamak, adE mangkuK hayun laki mne plak masuk bl0ck pmpn mlm2 nih?
hamb0i~ sembang2 lak ngan minah mnE lah tu, amb0i mesra nmpk~
haDeh aku nak jln la mangkuk....... Erk???

aik tgk taG nmE kat bju diE.

AMINA ( bukan nme sebenar)

l0rh~~~ si0t~~ ape ke jadah aku dah macam jamEs b0nd terhendap2 mcm ni kal0 die pmpn~
Tgk kan dah 0rg ushaR pelik, aku dah gak dah, haDEh la~

Ni yang aku xpaham ni. kaum sendri p0n aku dah xkenal~

huhu~ xkisah la~ lalalala~

Ade satu mase aku jumpe la satu kucing nih~ ala sian je...xmakan lG...
aku p0n bg la makan ikan...

kucing tu makan, then die buang BALIK~~
cis, memilih nye kucing, 0rg dah bg tu kire baik la~~
abis k0 nak mkn ape kuciing?
k0 nak jd macam ayam? makan daging ayam?
k0 nak aku bg daging kucing plak??
ish3, kucing2~

tinggal kan cite kucing kat situ~
aku cite bnde lain lak~
haa, adela, aku ngah sembang ngan kawan aku,

"weh apehal tv xel0k ni."
"area tumbang la tu, g la betulkan"
" Ha aku suke bab manjat2 ni"
" Ha...panjat la. Aku pun suke nak tgk."
" ko bab2 macam ni k0 mmg ske kan?"
" hahaha~ mmg la ske, k0 yang susah bukan aku. hehe"
" ha, yela sgt~!"

thEn.

brit. brit

msg kawan aku msuk.
" wahhh~!!" kawan aku tu jerit.
" ha, apahal??"
" Aku tersalah anta msg kat die. tgk die bls ape~ "

aku p0n bcE.

" Yang....ape merepek ni. Mer0yan ke? "


Msg ape k0 bg kat die nih???

die p0n tunjuk.

>>> - panjat la lagi. suke sgt tgk. biar abg susah, ayg ske.


eh2....ape ke sengal nye msg itu.
ape nak jd rr ngan k0 ni kiah (bukan nme sebenar)


Haa, tu jela serba sedikit tntang cerita2 yg jd. hehe~

w0raiT, hapdate suda~






10 comments:

Sly Nolan said...

kkp=key kaki panjat ngeh~~

keSENGALan teserlah.. said...

haddddoooyy..
lawak2..
adehh..saket perotku gelak..
ngeeeee..
hahhahahhaa...

Fraady Ruffeque said...

story yang mnarek~~
suke x??
sukeeee sgt...!!
weee~~~ =P

NoRT said...

key...meh kampung sy meh...leh tolong panjatkan pokok klapa.... leh gak p jual nti..

Kipas said...

suke nyer~ lalala~

btw... area tumbang?? lalala~

Monkey D Luffy said...

aku komen ni ko suke tak?

aku suka sangat

wunny_hunny said...

ape pelik2 mnusia d situ?
hahha...

*suke x?*

*sukeeee*

adoyai~
trend bru yek?

Eazy Izzuddin said...

uish...
hupdate jg...
xD
kerinduan...
=P

Na Shari said...

Laa...Key tak tengok ke iklan chewing gum spearmint tu...yang sorang guy tu nak tengok wayang...masa tengah que, dia makan chewing gum...kan pempuan kat kaunter tu suka cakap..."Sukerrrr sangatttt....."

Diorang tiru iklan tu la...budak2 tadika akak pun suke cakap mcm tu...huh...tension gak bila akak dengar...

kEy said...

oooo....iklan chewing gum tu ke? haDEh tu p0n leh jd bahaSE ke? hehehe...mcm2..