Friday, February 27, 2009

bosan dlm lif? try lah tips ni..

try la yER!~~

1. Ketika anda hanya berdua dengan orang tak dikenali, cuit bahunya!
Kemudian anda pura-pura melihat ke tempat lain..

2. Buat muka menyeringai kesakitan sambil pegang kepala anda dan menjerit Diam, semuanya diam!.

3. Bawalah kamera dan ambillah gambar semua orang yang ada di dalam lif.

4. Pindahkan meja kerja anda ke dalam lif. Jika ada yang masuk, tanyakan apakah mereka sudah membuat appoinment?

5. Letakkan sebuah bungkusan di sudut lif, jika ada yang masuk, tanyakan apakah mereka mendengar bunyi tik... tik... tik...

6. Anda pura-pura jadi pramugari! Tunjukkan prosedur keselamatan penerbangan seperti di dalam kapalterbang.

7. Ketika pintu menutup, beri pengumuman kepada semua orang. Bertenang, jangan panik, jap lagi die bukak balik!.

8. Bukalah beg tangan anda, sambil melihat ke dalam beg tangan, tanyalah Oksigen cukup tak kat situ?

9. Diam dan jangan bergerak sama sekali di sudut lif, menghadap dinding, jangan sesekali keluar.

10. Dengarkan suara di dinding lift dengan stetoskop.

11. Buatlah garis di lantai sekeliling anda menggunakan kapur, lalu beritahu Ini adalah area SAYA

SELAMAT MENCUBA..

MyEm0.Com

22 comments:

fa_girl said...

Hahaha..
kalau fifa try...
comform kejap lagi anggota Pakar Sakit Jiwa dtg utk temu ramah fifa..
Huahuahua...

kEy said...

fa_girl>>>

h0h0h0~~
xde nye fifa..
sebut name key, c0nfirm di0rg ckp cmni,
" oh0 dak key ke yg cdg kan? nah2 hadiah (*smbil bg c0kelat)"

haa... try la ek~

ahakZZ~

Princess Liyana said...

huhu..cmner nk cuit?tk kenal..krg yana yg kna cuit blk..huhu

kEy said...

princess liyana>>>

haha!~ sekarang kmu suda tau niat ku p0st entri ini~

lalala~

♥ Cik Ca said...

hahahaha.. pena try ke dear??
hehehehe... sure org pelik..
plus ckp gilew...

neway cik ca nk uat cm dlm cter my girl... bila dlm lif..
dok diam.. pejam mata...
n think bout pe yg kte impikan...
smbil tahan nafas...
hehehehehe....

kEy said...

cik ca>>>

wahahahhaha~
mcm dalam my girl ek?
huhuhu~~~
sti kal0 cik ca lintas jalan cik ca l0mpat2 pijak stu warna je kan?kan?

Kipas said...

x cukup lg 2... tambah lg satu... wat bunyik kentut... pastu pandang muke org sebealh( wat muke x bersalah...) hohoho... klu bunyik yg real lg bagus...kan2?? komfrem ade yg pengsan...

kEy said...

kipas>>>

h0h0h0!!!~~

kmu ni ish3..

idea mu sungguh kejam...

tgk key, idea baik2 jer...

hahahah~

ZARA 札拉 [사랑해~] said...

nanti orang kata aku gila palk..

huhuhu~

kEy said...

zara>>>

hahaha!~ mcm yg key ckp sblum ni,
s0, anda dah paham niat ku p0st entri ni?
ku ingin ramai2 menjd giler seperti ku!~
hakhakhakahkkkkk...

Sly Nolan said...

kalau da dasar kEy~~ lalala

kEy said...

sly n0lan>>>

h0h0~

cis berani anda!~~

Dzulfikri zulkiflE said...

pasnih aku x mo gune lif da,nk gune tangge jek..seram ah kalo manusie dlm lif sume camnih...huhu..papehal,nice blog..:D

Sly Nolan said...

lol~ ape yang ku katakan adalah fakta~~ betol x? ngaku je la

kEy said...

dzulfkri zulkifle>>>

h0hoh0~
ade lak xm0 gne lif....
kal0 tgkat 30 cmne?
nak tgga gak?
x kan? xkan?

hahahhahaha~!
kmu xkan terlepas!~


sly n0lan>>>

h0h0~
wek!~
fakta ape nye?
auta!

Sly Nolan said...

hahah~~ tanak ngaku lak.. lalala

kEy said...

sly n0lan>>>

watpe nak ngaku kal0 xwat!
hahahaha~
mls kwn ej!
wek!~

Cit Mie said...

haha..
giler lawak..
sure org ckp sewel..

nAd.dOt said...

sengal..lif tbkak je trus kene anta g sepital bhgie..huuu

chEntA said...

nnt chenta nk try!!~
hehehhe..~

h@na said...

key dah wat ke semua nieh?
key dah try semua baru hana try..
wakakaka

Hananeechan said...

hahaha
kelakar!
no 9 psycho gile. kalo ade org wat cmtu, maka saya tau la, dia salah seorang penganut blog ni.

=p